Південна "бавовна": під Скадовськом накрили кадирівців, під Олешками – артилеристів, що "кошмарили" Херсон

Південна "бавовна": під Скадовськом накрили кадирівців, під Олешками – артилеристів, що "кошмарили" Херсон
329729 ПЕРЕГЛЯДІВ

Окупантам непереливки на лівобережжі Херсонщини. ЗСУ продовжують наносити прицільні удари по об'єктах і позиціях ворога – повідомляють про вечірню, нічну і вранішню "бавовну" у Скадовському районі, під Олешками та у Горностаївці.

Про вибухи, які чули зранку 29 листопада місцеві мешканці у Скадовську, інформують херсонські телеграм-канали. Повідомляють, що при цьому в обласному центрі спрацювала сирена повітряної тривоги, хоча офіційно тривогу не оголошували. Містян закликають бути обережними.

Водночас, за інформацією речника Одеської ОВА Сергія Братчука, "бавовнятко" також відвідало Скадовський район у ніч з 28 на 29 листопада. Удар було нанесено по базуванню кадирівських "тікток-військ", з суттєвими втратами у вигляді "200-х" і "300-х" для останніх.

Як зазначає ветеран-кіборг, лейтенант ЗСУ та автор каналу "Жмурінформбюро" Кирило Недря, ввечері 28 листопада також було гучно в районі Олешок, де ЗСУ знищили позицію ворожих артилеристів, які "працювали" в бік Херсону. Крім того, у Горностаївці накрили групу "мобіків" в окопах.

В оперативному зведенні Генштабу ЗСУ станом на 06:00 29 листопада повідомлено, що на Криворізькому та Херсонському напрямках окупанти ведуть позиційну оборону, не припиняючи артилерійських обстрілів підрозділів українських військ і населених пунктів на правому березі річки Дніпро у тому числі міста Херсон. Водночас авіація Сил оборони України протягом минулої доби завдала 3 удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Нагадаємо, на Запорізькому напрямку ЗСУ вивели з ладу залізничний міст у Старобогданівці, яким окупанти користувалися для перевезення зброї: це суттєво ускладнить логістику ворога на півдні.

stopcor.org

Теги: бавовна, війна в Україні,Скадовськ,кадирівці ,ЗСУ