Лади закінчилися: в Курську матерям загиблих окупантів вручили набори рушників (фото)

Лади закінчилися: в Курську матерям загиблих окупантів вручили набори рушників (фото)
353004 ПЕРЕГЛЯДІВ

Влада росії продовжує "дбати" про сім'ї загиблих російських військових. Цих вихідних, вони в черговий раз вони "оконфузилися". Матерям, окупантів, які загинули на російсько-українській війні подарували – рушники.

Мовляв, так російська влада вшановує матерів, чиї сини загинули на війні. Інформацію про це публікують численні російські ЗМІ, а також Телеграм-канали.

На фото глава Льговського району Сергій Коростелев. Чиновник прийшов з подарунками до матерів загиблих військовослужбовців у Курській області росії.

А приурочено це все дійство було до російського Дня матері. Про це повідомили в адміністрації району.

Зазначимо, що ці подарунки висміяли і самі росіяни. У коментарях вони неоднозначно відреагували на такий вчинок. Мовляв, ці жінки гідні більшого. 

До слова, ще на початку березня російські ЗМІ рясніли заголовками про те, що володимир путін пообіцяв по 7,4 млн рублів сім'ям загиблих в Україні російських військових і по 5 млн додаткових виплат.

Проте за вісім місяців війни, ці гроші отримали, одиниці. навряд чи родичі отримають. А нещодавно, губернатор Іркутської області в росії Ігор Кобзєв на зустрічі з матерями ліквідованих на війні в Україні солдатів видав, що їхні сини "належали державі". Такі слова йому нібито сказала мати, коли відправляла на військову службу.  Губернатор, який має звання генерал-полковника внутрішньої служби, додав, що вояки, які загинули "зробили це на користь країни, на користь нашої батьківщини, на користь усіх нас".

stopcor.org

Теги: окупанти, війна в Україні,Мобілізація в росії,мобіки,Курськ