Микола Голомша. Заклик українців, як в Україні, так і у всьому світі

 Микола Голомша. Заклик українців, як в Україні, так і у всьому світі
51392 ПЕРЕГЛЯДІВ

Закликаю українців, як в Україні, так і у всьому світі організувати флешмоби проти путіна і держави терористки - росії, які чинять геноцид українського народу, прошу хакерів, анонімус і всіх, всіх.

Маємо показати позицію громадянського суспільства України в першу чергу путіну, який очікує паніку серед нас і бойкоту нашої влади, з метою зламати волю, піти на «переговори» на умовах крамля. Так давайте покажемо терористичну сутність путінського режиму і звернемось до свідомого світу, лідерів держав, урядів - з метою визнання росії державою-терористкою і в США, в Канаді, Франції Великій Британії і інших, пишімо, які емоції проти путіна сьогодні панують в Україні. Ми, Народ, який самовизначився і в чергове, остаточно проголосив свою Незалежність у 1991 році у часі розвинутої світової демократії, сьогодні, - терпимо віроломне вторгнення в Україну режиму теророристичної росії під керівництвом путіна, який уже відверто, із заявами по своєму «державному» телебаченні з уст пропагандонів і «державних», прости Господи, «діячів» анонсує війну із цивільним населенням в Україні. Риторика на офіційних телеканалах вражає цинізмом і безкарністю, породжує не міжетнічну ворожнечу, а прямі заклики власного «міністерства вбивств», до суцільного вбивства, знищення, геноциду  українців, як Нації.

Така агресивна війна, відповідно до Статуту ООН, заслуговує , щоб весь світ зупинив путіна і його банду. Вимагаймо зупинити терор, закрити нам небо, притягнути путіна і його кровожерливу банду до відповідальності. Відкриваймо свій чільний народний фронт проти путіна, пробиваймо пропаганду путіна, щоб всюди було чути його сатанинський облік - вбивці, терориста, який в обмані, брехні і лицемірстві чинить страшні злочини в Україні. Наводьте приклади, розміщуйте відео злочинів, посилайте в усі можливі інстанції і інституції, показуйте наслідки і яка кара чекає всіх воєнних злочинців в Міжнародному Кримінальному Суді в Гаазі.

Хай в цьому допоможе нам всім Бог!

Микола Голомша

 

Теги: США,Сполучені Штати,Сполучені Штати Америки,Америка,Україна,Голомша,Микола Голомша,Канада, Франція, Велика Британія, Великобританія,ООН,Статут,Статут ООН,Міжнародний Кримінальний Суд в Гаазі,Кримінальний Суд в Гаазі,Суд в Гаазі,Гаага,Міжнародний Кримінальний Суд ,Кримінальний Суд ,Суд
Автор: wikibazacom