Голомша Микола: «Терористична сутність москви!»

Голомша Микола: «Терористична сутність москви!»
33984 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ніяк не зрозумію, чому до сьогоднішнього дня на Радбез ООН, на Генасамблею не заявлено порядок денний - заслухати порушення росією Конвенції з поводження із цивільним населенням в Україні та правил війни, поводження з полоненими, це ж автоматично запустить акцентовану увагу МКС і не важно, що теревенять у кремлі, суд на підставі Резолюції ООН запустить їх  відповідальність.

Орки й надалі в тишині від публічного засвіту на офіційному рівні будуть викрадати і під примусом вивозити людей, дітей, відрізати геніталії, гвалтувати, катувати тощо.  Показати відео докази знищення мирних сіл, міст, переховування людей в підвалах, тотальне знищення будинків, квартир, ЛЮДСЬКИХ жертв від  ракетних, снарядних обстрілів та ворожого вогню. Робота державою ведеться посильна, але оця тема просто вразить світ. Тут мало показувати, робити внутрішніх сюжетів і заяв, мало просто давати відомості партнерам. ООН, це офіційний майданчик світового масштабу і не зважаючи на свою яловість має можливості і інструментарій впливу, а сама публічність у світі, хоча б якось впливає на орків і показує терористичну сутність московського режиму. Адже люди не вилазять з підвалів, а орки руйнують тотально всі села і міста спричиняючи людські жертви. І ще одне. Не можна чекати звільнення Маріуполя, а вже попередньо встановлювати число людських жертв, бо цифра 10 000 зменшена щонайменше у 9 разів.

Будьмо разом, захищаймось із ЗСУ і на значимих суспільно-дипломатичних майданчиках !

 

Теги: Голомша , Микола Голомша заступник Генпрокурора,Микола Голомша ,Україна,Генасамблея,Генасамблея ООН,ООН,Радбез ООН,Рада Безпеки ООН,МКС,Конвенція, Збройні Сили, Збройні Сили України,ЗСУ, Резолюція ООН, Резолюція ,Терористична сутність москви,москва,РФ
Автор: wikibazacom