Микола Голомша: З приводу віключень…

Микола Голомша: З приводу віключень…
355672 ПЕРЕГЛЯДІВ

Люди потребують логічних, зрозумілих пояснень, бо загальна картина з виробленою в Україні електроенергією, її профіцитом у зв‘язку з окупацією, евакуацією, біженцями тощо, породжує в людей різні тлумачення і підозри. Ніхто не пояснює логіку відключень, люди не розуміються, що таке розподільчі станції і що саме лягає у підстави відключень.

Важливим є і діяльність СБУ в даній ситуації. Що я маю наувазі. Риторика російських пропагандонів про удари по нашій критичній інфраструктурі, щоб українці, замерзали, хворіли від антисанітарії, без води, далі перелякані і обурені тиснули на українську владу схиляючи її прийняти умови кремля з «блискавичними» діями армії  держави-терористки з ракетними обстрілами України, і тут заяви представника ДЕТЕК про евакуацію, породжують думки про деякий «синхрон» з цими пропагандонами. Чи це «збіг», чи ні треба обов‘язково розбиратись, контролювати, бо всі орієнтуються яким чином  енергетичні об‘єкти «перетікали» із державної власності у приватну і що «патрони» теперішніх власників уже з 2014 року «перебувають» на території країни агресорки в «тісних обіймах кремля».

Всім відомо, що багато опзжопників саме були представництвом «донецьких» і користувались їхньою фінансовою підтримкою, а в результатах таких розслідувань навіть може критись підстава у держави - націоналізувати всі ці енергетичні об’єкти, що за перевищення влади і корупцію бути за копійки подарені криміналітету. Тому СБУ повинна б звернути увагу на можливі «синхрони» і не тільки власників, а й окремих осіб, що зараз дуже «агітують» людей чи то не приїжджати, а чи масово виїжджати. Це можуть, звісно бути і збіги, але пам‘ятаймо, що « суцільні збіги бувають тільки в дурнів». Позиція нашої держави має бути у заглиблена у найбільше бажання надання допомоги людям вижити на місцях (особливо, якщо порахувати скільки коштів потрібно потратити на переїзди, проживання, медицину, забезпечення тощо - можна роздати людям ці кошти для виживання на місцях). Звісно ж, що ті, хто не має умов до життя, їм потрібно допомогти евакуюватись. Не забуваймо, що ворог заінтересований, щоб люди масово покидали деокуповані території, аби далі це використовувати у своїй пропагандистській риториці, мовляв «як українці тікають після визволення окупованих територій», ну і звісно ще й маскувати під це масово депортованих, викрадених українців на територію ворога. Ну і якщо, немає життя - то не має і територій.

Зараз наші Генерали Деголі воюють, захищають нас, звільняють Україну від ворога, а ми будьмо пильними і не «пустім бур‘янів, а в комору щурів», як піває Сергій Файфура. (Хоча тих щурів ще багато).

Слава Україні!

Теги: Микола Голомша,ДЕТЕК, війна в Україні,відключення електроенергії,електроенергія