ЗСУ відновили контроль над ще одним населеним пунктом на Луганщині

ЗСУ відновили контроль над ще одним населеним пунктом на Луганщині
278882 ПЕРЕГЛЯДІВ

Збройні сили України просунулися на деяких напрямках на Луганщині на відстань до двох кілометрів.

Включно з Макіївкою на Луганщині вже звільнено 12 населених пунктів. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай. 

Останньою з 12-ти населених пунктів звільнили Макіївку. Зі слів голови ОВА Сергія Гайдая – це крок на шляху до звільнення Сватове, через яке проходять три дороги.

Білогорівка перебуває під постійними обстрілами та атаками армії росії, мобілізованих та "зеків". За словами Гайдая, "від села вже нічого не лишилося".

Бахмуту Донецької області "дістається більше за все", додав голова Луганської ОВА.

Проте наявність сучасної далекобійної зброї дозволяє українським артилеристам вражати склади боєприпасів та інші ворожі об'єкти "глибоко в тилу" армії рф. Також у тилу окупантів можуть діяти партизани.

У росіян ще дуже багато техніки. Вони відкривають щільний вогонь по нещодавно звільнених українською армією селах, тому влада намагається проводити евакуацію.

Зауважимо, що 5 листопада стало відомо, що біля села Макіївка Сватівського району Луганської області внаслідок обстрілу ЗСУ знищено батальйон мобілізованих росіян із Воронезької області, загинули сотні окупантів.

stopcor.org

Теги: Збройні Сили України,ЗСУ, війна в Україні,Контрнаступ ЗСУ,Луганськ