ЗСУ звільнили Снігурівку на Херсонському напрямку (відео)

ЗСУ звільнили Снігурівку на Херсонському напрямку (відео)
310910 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Баштанському районі Миколаївської області ЗСУ звільнили від окупантів місто Снігурівка. До речі, ще вчора зранку Стремоусов заявляв, що там ідуть бої.

Чи то на щастя, чи на жаль, сам він не дожив до цього моменту. Так і не дізнавшись, що Снігурівка – це таки Миколаївська область, а не Херсонська, як він заявляв. Ба більше, Снігурівка – це Україна. Про її звільнення сьогодні повідомили  в телеграм-каналі "Оперативний ЗСУ".

На цих кадрах українські воїни здіймають прапор України в місті Снігурівка.

"Сьогодні, 10 листопада, 2022 року, було звільнено місто Снігурівка силами 312-го окремого розвідувального батальйону. Слава Україні!", - кажуть на відеко українські розвідники.

Місцеві жителі зустрічали українських визволетелів аплодисментами та словами "дякуємо".

Нагадаємо, що Снігурівка є одним з ключових населених пунктів на тимчасово окупованому правобережжі Херсонської області і частково Миколаївської області. У повідомленні йдеться, що росіяни покинули Снігурівку у темний час доби, себто десь вночі, тікаючи. 

Саме місто було надважливим стратегічним об'єктом для росіян, там знаходиться залізничний вузол і важливий плацдармом на березі річки Інгулець.

stopcor.org

Теги: ЗСУ , війна в Україні,Снігурівка,село Снігурівка,Контрнаступ ЗСУ