Одеський ексдепутат Руслан Тарпан через суд вимагає повернути колекційне авто

Одеський ексдепутат Руслан Тарпан через суд вимагає повернути колекційне авто
256202 ПЕРЕГЛЯДІВ

Колишній одеський депутат та бізнесмен Руслан Тарпан, який має статус підозрюваного та розшукуваного в Україні, через українські суди намагається стати власником радянського авто епохи Сталіна. Про це свідчить постанова Окружного адмінсуду Києва.

У вересні поточного року Руслан Тарпан  вернувся до Приморського районного суду Одеси із заявою про встановлення факту, що автомобіль марки ЗІС-101 1939 року випуску належить заявнику на праві приватної власності. Крім того, також у вересні представник Тарпана подав позов проти  головного сервісного центру МВС  в особі  центру №5141 через відмову у проведенні перереєстрації при втраті свідоцтва про реєстрацію на авто.

Нагадаємо, що Тарпан любить колекційні авто часів Сталіна. Йому нібито належав навіть особистий лімузин Сталіна, який у нього нібито вкрали в Москві. Також відомо, що Тарпан зі своїми радянськими автомобілями взяв участь у російських виставках, за що, з  був нагороджений з формулюванням за демонстрацію престижу та слави російської держави.

Руслан Тарпан із 2017 року перебуває у всеукраїнському розшуку. З 2021 року його оголошено в міждержавний розшук. Приховується втікач, ймовірно, в ОАЕ, Болгарії, і не виключено, що буває в Росії. Про його візит до Москви, зокрема, поінформувала російська преса. В Україні Тарпану обрано запобіжний захід у вигляді заочного арешту. Тому, у разі його повернення або екстрадиції, він одразу буде поміщений за ґрати.

Тарпан обвинувачений у розкраданні коштів в особливо великих розмірах на будівництві проекту «Глибоководний випуск».

368.media

Теги: Руслан Тарпан,Глибоководний випуск,Тарпан