Нічні вибухи в Новій Каховці: ЗСУ накрили колону окупантів на переправі (відео)

Нічні вибухи в Новій Каховці: ЗСУ накрили колону окупантів на переправі (відео)
356440 ПЕРЕГЛЯДІВ

На півдні ніч на понеділок, 24 жовтня минула неспокійно: мешканці Нової Каховки чули потужні вибухи, є попередня інформація про влучання в колону техніки окупантів на переправі.

Про нічну "бавовну" на Херсонщині по опівночі поінформували місцеві телеграм-канали. Гучно було у Новій Каховці та Таврійську.

За інсайдерською інформацією каналу "Николаевский Ванек", окупанти намагалися переправити річкою військову техніку з Козацького на лівий берег Дніпра. При цьому загарбники використовували для маскування димову завісу.

 

Відомо також, що спрацювала система ППО ворога, проте з другого разу колону вдалося накрити вогнем.

У Таврійську ЗСУ також влучно відпрацювали по кафе "Лелека", де базувались російські військові. Попередньо відомо про 200-х і 300-х окупантів.

У підсумковому зведенні ОК "Південь" за 23 жовтня зазначається, що підрозділи ракетно-артилерійських військ Сил оборони виконали 130 вогневих завдань за день. Отримано підтвердження, що так звана друга армія світу знову втратила щонайменше 7 одиниць особового складу. Також на Херсонщині бійці ЗСУ вкоротили віку ворожій радіолокаційній станції "Зоопарк-1".

Нагадаємо, окупанти завдали 2 ракетних та 28 авіаційних ударів, здійснили 65 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Ворожих ударів зазнали об’єкти цивільної інфраструктури населених пунктів Бахмут, Запоріжжя, Миколаїв та Новотавричеське Запорізької області.

stopcor.org

Теги: Нова Каховка, війна в Україні,вибухи, окупанти,ЗСУ