Голомша Микола: «Тільки удари у відповідь по раші можуть зупинити путінський терор»

Голомша Микола: «Тільки удари у відповідь по раші можуть зупинити путінський терор»
49499 ПЕРЕГЛЯДІВ

путін і надалі руйнує не тільки людське середовище в Україні, а грубо кажучи плює на всі світські і мирські закони, відверто демонструє цинізм і зневагу до світопорядку, - на «чорне» каже «біле» і навпаки, разом з іраном заперечує поставку смертоносної зброї, якою, в тому числі, хаотично розстрілює Україну з віддалі, будучи неспроможним вести війну з українською армією, та й іран не соромиться і не забороняє агресору це робити. 

Виникає логічне питання. Іде повноцінна, неспровокована війна росії проти України. Які можуть установки не стріляти у відповідь по росії ? Які тут можуть бути запевнення, що ми не будемо стріляти по ворогу у відповідь ? Це просто необхідність, яка вже продиктована  необхідністю нашої національної безпеки, це вимога всього українського народу, який потерпає і свідомо в очікування позбавлення його права на існування від зварйованого бункерного діда.

Тому треба бити по всіх мілітарних «точках» орків звідки нам прилітає і звідки можемо їх діставати ! Це потрібно робити усіма доступними і недоступними заходами, бо тільки удари у відповідь, у  тому числі по критичній і «оборнній» прости Господи, а скоріш за все буде правильно по «смертоносній» інфраструктурі раші зупинять ворога і дадуть сигнал їхньому суспільству - зупинити свою нацистську свору і загарбницьку війну.

Хай Господня Покрова Буде над нашими Збройними Силами і над нами всіма!

Слава Україні!

Теги: Микола Голомша,Голомша,Голомша Микола, Микола Голомша заступник Генпрокурора,Микола Голомша Генпрокуратура,Голомша , Голомша Микола родина,Україна,раша,Путін, Володимир Путін, Володимир Путін Вікіпедія,Путін Вікіпедія,Володимир Путін Війна Росії проти України,Володимир Путін Війна проти України,Путін Війна,Володимир Путін Війна,Путін Війна Росії проти України,Путін Війна проти України, Війна проти України, Війна Росії проти України,Війна, війна в Україні, Війна з РФ, Війна з Росією, Російська агресія , Російська Федерація,РФ,Росія,путін ,володимир путін ,Президент РФ,Президент Росії,Президент Росії Володимир Путін,Президент Росії Путін, 24 лютого 2022 року війна,Господня Покрова,Покрова,ЗСУ, Збройні Сили, Збройні Сили України
Автор: wikibazacom