Микола Голомша: Щодо «можливості» ядерних ударів путіним

Микола Голомша: Щодо «можливості» ядерних ударів путіним
38697 ПЕРЕГЛЯДІВ

Думка на злобу дня. 

Щодо «можливості» ядерних ударів путіним. Тут уже нікуди не відкрутитись підписантам Будапештського Меморандуму, бо з його змісту однозначно витікає, що вони зобов’язані дати захист Україні, яка відреклась від другого у світі ядерного потенціалу. І видається, що і на шантаж мають правильно відреагувати підписанти. Тобто Україна і підписанти, у зв‘язку з заявами путіна, медвєдєва і інших пропагандонів путіна мають зініціювати засідання Радбезу, та навіть Генасамблеї ООН і поставити росії червону карточку на подібні натяки застосування ядерної зброї. Залишається чинною і беззаперечною теза про відсутність будь-яких підстав для застосування росією ядерної зброї проти України, а фейкові референдуми не надають тимчасово анексованим ерефією українським територіям статуту росії. Тому Україна має повне право згідно із Статутом ООН їх відвойовувати.

Наші партнери, вони ж підписанти мають повне право на превентивні і активні дії для захисту України і згідно із Міжнародними зобов‘язаннями мають тримати антиядерну парасольку над Україною (що вони і роблять, в тому немає сумніву). Тому наше Міжнародне відомство повинно бути найактивнішим на даному напрямку роботи національної безпеки, а наша інформаційна машина має поширювати саме таку думку, а не на кшалт «що коли путін буде ще більше програвати, то може застосувати…» ! Твердість позиції грає роль !

З нами Бог і Україна !

Слава Україні!

Теги: Микола Голомша,Голомша,Україна,Путін, Володимир Путін, Володимир Путін Вікіпедія, Путін Вікіпедія,ядерний удар,ядерна зброя,Генасамблея ООН,Генасамблея ,ООН,Будапештський Меморандум,Меморандум
Автор: wikibazacom