Що подарувати найріднішим людям: ідеї цікавих подарунків

Що подарувати найріднішим людям: ідеї цікавих подарунків
55300 ПЕРЕГЛЯДІВ

Що подарувати найріднішим людям: ідеї цікавих подарунків

Ви теж відчуваєте радість, коли бачите позитивні емоції близьких? Особливо яскраво це помітно тоді, коли вони розгортають приємні презенти — щирі посмішки так і сяють на їх обличчі.

Сьогодні ми пропонуємо вам ідеї оригінальних сюрпризів рідним людям, які підійматимуть настрій й залишать по собі приємні спогади. Користуйтеся нашими рекомендаціями, щоб не витрачати даремно дорогоцінний час.

  1. Кухонне приладдя

Якщо мама, кохана чи чоловік обожнюють готувати, подаруйте можливість дивувати вас різними кулінарними шедеврами. Для цього обирайте кухонні девайси:

  • сковорідка-гриль;
  • хлібопіч;
  • кухонний комбайн;
  • мультиварка тощо.

У цю категорію ми віднесемо й столовий посуд — ну дуже все господині люблять гарне та тематичне сервірування столу! Красивими можуть бути не лише білі тарілки — зверніть увагу на посуд з ручним розписом та оригінальними принтами. Доповнити новий комплект можна бокалами, горнятками або стаканами.

  1. Емоції

Все, що ми проживаємо, відчуваємо серцем. І дуже важливо отримувати приємні емоції — вони продовжують наше життя. Тож подаруйте рідним відпочинок у горах, стрибок з парашутом, відвідування СПА-салону чи квест-кімнати. Головне — опиратися на вподобання отримувача.

На сайті bodo.ua ви знайдете сотні подарунків-вражень у різних категоріях: романтика, екстрим, спорт, польоти тощо. Для компанії чи індивідуальні — самостійно й з допомогою ви оберете сюрприз для будь-якого випадку і приводу. Переходьте на сайт і обирайте https://www.bodo.ua/ua/podarki/.

  1. Ідеї для дому

Щоб було бажання більше часу проводити вдома, треба організувати затишний побут. Для цього потрібні речі, які створюють особливу атмосферу та комфорт. Тут речі можна розділити на дві категорії: для помешкання й отримувача безпосередньо. До першої групи ми віднесемо такі речі:

  • ароматизовані свічки (або ж набір для їх створення власними руками);
  • подушки та ковдра для зимових вечорів;
  • картина або портрет;
  • вініловий програвач, якому особливо зрадіють меломани.

Індивідуально можна підібрати таке:

  • теплий халат з ініціалами;
  • м’якенькі капці;
  • стильний домашній одяг або піжама;
  • кавоварка для приготування смачної вранішньої кави.

Зробіть побут отримувача та кожен його день приємнішим.

  1. Новий досвід та знання

Часом недостатньо загорнути презент у подарунковий папір — хочеться чогось нового та дивовижного. В такі моменти подумайте про те, чого б винуватець свята хотів би навчитися або протестувати на собі. Для цього опирайтеся на його захоплення та спосіб життя. А ми зараз наведемо для вас кілька прикладів:

  • Майстер-клас з приготування капкейків. З великою радістю сюди піде сестра, мама чи бабуся, які обожнюють домашню випічку і хочуть перейняти досвід профі.
  • Урок зі скелелазіння сподобається для тих, хто планує першу поїздку в гори, де буде підкорювати нові вершини.
  • Курси екстремального водіння однаково підходять як для хлопців, так і для дівчат, які хочуть набратися більше сміливості й вільно почувати себе на дорозі.

У випадку, коли ви не впевнені у своєму сюрпризі, не соромтеся запитати його майбутнього власника — так ви виключите можливість придбання абсолютно непотрібних речей. Успіху вам! Дивуйте рідних!

Теги: #bodo, #bodoподаруэвраження, #bodoдляодного, #bodoдлядвох, #bodoподарунковісертифікати, #bodoактиваціясертифікатів, #bodoконтактиукиїв, #bodoінстаграм, #bodo14жовтня, #мультитул, #смартгодинник, #враження, #фляга, #сухийпайок, #ідеї для подарунку, #14жовтня, #деньзахисникаукраїни, #подарунки, #новийдосвід, #дивуйрідних, #ідеїдлядому, #емоції, #кухоннеприладдя, #цікавіподарункі, #позитивніемоції ,#емоції
Автор: wikibazacom