У Міноборони відбулася зустріч з представниками Міжнародного донорського координаційного центру

У Міноборони відбулася зустріч з представниками Міжнародного донорського координаційного центру
280022 ПЕРЕГЛЯДІВ

Заступники Міністра оборони України Олександр Поліщук та Денис Шарапов зустрілися з керівником Міжнародного донорського координаційного центру бригадним генералом Тімом Крослендом, який координує передачу оборонної допомоги Україні від країн-партнерів.

Олександр Поліщук та Денис Шарапов подякували високоповажному гостю за професіоналізм, чудову й надзвичайно важливу роботу в питаннях зміцнення Сил оборони України та підтримку українських захисників на передовій. Вони наголосили, що очолювана Тімом Крослендом структура, стала ефективним центром логістичних процесів заради постачання військової-технічної допомоги Україні.

Бригадний генерал Тім Кросленд акцентував увагу на консолідації зусиль у забезпеченні відсічі збройної агресії рф. Очільник Міжнародного донорського координаційного центру запевнив українську делегацію у подальшому професійному виконанні своїх обов’язків, підвищенні спроможностей Центру у сфері забезпечення логістичних питань постачання матеріально-технічної допомоги в Україну та наданні всебічного сприяння у підтримці її постійної готовності до використання.

mil.gov.ua

Теги: Олександр Поліщук,Денис Шарапов,Міноборони ,Міноборони України, війна в Україні