Законність переходів до ПЦУ має схожий рівень законності у референдумів ЛДНР

Законність переходів до ПЦУ має схожий рівень законності у референдумів ЛДНР
34884 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, коли ми з вами спостерігаємо  дії російських загарбників на окупованих теріторіях, де роблять картинку для ЗМІ про волевиявлення громадян - це нам дуже нагадує те, що відбувається на заході України.

Мова не йде, звичайно, про мирне волевиявлення релегійних громад, які провели збори і вирішили змініти конфесійну приналежність. А про ті випадки, яких набагато більше. 

Все це відбувається за одним сценарієм. Невеличка частинка парафії разом із територіальною громадою, а також буває і з місцевою владою та поліцією захоплюють храм УПЦ, а потім видають це як вибір парафіян. Нічого не нагадує? Прийшли, силою захопили, знайшли колоборантів, а потім зробили незаконні юридичні махінації, «переєстрували». Що об‘єднує прихильників захоплень храмів, які, як вони кажуть «звільняють храми» з тими хто «звільняє» теріторію України? 

Є відома фраза «дух творить собі форму», ми члени ГС «Миряни» та в цілому всі віряни УПЦ вважаємо, що це не наш дух, дух розділень та захоплень, адже Господь нас закликає до єдності та миру!

Єдина помісна церква України. Прихильники і супротивники

Теги: Законність переходів до ПЦУ має схожий рівень законності у референдумів ЛДНР,ЛДНР,ПЦУ, референдум, референдуми,поліція,УПЦ, Православна церква України,Православна церква,церква,Українська Православна Церква,ГС «Миряни»,ГС Миряни,Миряни
Автор: wikibazacom