Коротка відповідь - Заставнівському міському голові (ОТГ) Радишу Василю Йосиповичу. Чернівецька область

Коротка відповідь  - Заставнівському міському голові (ОТГ) Радишу Василю Йосиповичу. Чернівецька область
300306 ПЕРЕГЛЯДІВ

Все інше в Судовому порядку та врешті надайте відповідь, про зарплати та звітність за останні роки - ОФІЦІЙНО, можете через відосики, так у Вас виходить краще, ніж на мої паперові запити

В який раз, показав свою некомпетентність не знання та повне ігнорування ЗАКОНОДАВСТВА УКРАЇНИ.

ст.35 КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ " Церква і релігійні організації в Україні відокремлені від держави, а школа від церкви. Жодна релігія не може бути визнана державою як обов'язкова."

Якщо я висловлювалася, що якийсь військовий помирає, то відразу звинувачують ЦЕРКВУ, це на жаль ФАКТ і наша сьогоденна реальність. Для нас вони ГЕРОЇ УКРАЇНИ, але прикро, що їхню смерть, присвоюють, як заслугу в захоплені ХРАМУ БОЖОГО Української Православної Церкви.  

Водночас, вислів за СИНА Священнослужителя, який зараз на ВІЙНІ і відстоює цілісність держави :" Син, не несе відповідальність за БАТЬКА ", мені дуже сподобалася, але не зрозуміло, як РЕЛІГІЯ та Священик, має та в загальному може нести відповідальність за ВІЙНУ та вбитих Українських ВІЙСЬКОВИХ.

В той час, при посадових кріслах добре себе почувають і навіть СМІТТЯ, списують на попередніх Президентів, що може свідчити, зміну не тільки віросповідання за кожної влади, а в загальному - "танцювати під кожну дудку". 

Не хочу, проводити навчання за "5 Клас" Історії УКРАЇНИ, розповідати цілому ГОЛОВІ, про Київську Русь, "Грамоту" для них, доступною мовою ТОМОС УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ від 27 жовтня 1990 року, як  Святіший Патріарх Алексій II підписав дану "Грамоту". 

Після чого і був розроблений процес, по отриманю та проголошення -НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ від 24 серпня 1991 року, тобто аж через РІК, після незалежної Української Церкви.

Стомилася повторювати та вже надав пояснення, сам  Міністер культури та інформаційної політики України- Олександр Ткаченко, що в нас НЕ МАЄ московської церкви, але декому важко вивчити історію, своєї держави, бо цей об'єм інформації, буде заважати їм для ПОЛІТИЧНОГО ПІАРУ.

Дякую, що зазначили про Начальника військової адміністрації Чернівецької області з висловом :"аяяй... боїмося". Так, як не для компетентної особи, КОРОТКО пояснюю що саме він займає посаду на яку призначив ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ, як ГАРАНТ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ та Законодавства УКРАЇНИ.

Тому, от такі "аяяй боюся", будете пояснювати, Представництву Європейської Комісії в Україні, які надають фінансову підтримку та ЗБРОЮ для захисту нашої держави і в яких ДВІ ВИМОГИ - боротьба з корупцією та НЕПОРУШНІСТЬ ВЕРХОВЕНСТВА ПРАВА. 

Раджу, записати наступний відосик та проявити свої не знання  або розглянути, моє Звернення щодо прийому в онлайн- режимі, що передбачено у ВІЙСЬКОВИЙ час в Україні та прописано УКАЗОМ Президента України та Законом України " Про правовий режим воєнного стану" де можу підказати в рамках законодавства та унеможливити порушення Законодавства України, посадовими особами. 

З повагою,                               В.С. Кохановська

Джерело

Теги: Українська Православна Церква,Церква ,релігійні організації,УПЦ,РПЦ,Радиш Василь Йосипович,Заставнівська ОТГ