Подробиці вибуху у Херсоні: удар прийшовся по кабінету колаборанта Стремоусова, є загиблі

Подробиці вибуху у Херсоні: удар прийшовся по кабінету колаборанта Стремоусова, є загиблі
317754 ПЕРЕГЛЯДІВ

З'явилися нові подробиці вибуху в будівлі апеляційного суду в Херсоні, що знаходиться поруч із облдержадміністрацією. За інформацією місцевих ЗМІ, в момнент удару там саме проходило засідання так званих "голів" адміністрацій та департаментів від окупаційної влади.

Також у будівлі розміщувалися кабінети керівників Херсона та Херсонської області, призначених росіянами – Єлісєєва та Стремоусова.

У херсонських та загальноукраїнських телеграм-каналах викладають відео з місця подій, на яких зафіксовано дим від прильоту й поранених перехожих та ймовірно загиблих охоронців будівлі.

 

Також оприлюднено коментар так званої "заступниці голови ВЦА" Херсонщини Катерини Губарєвої. Колаборантка повідомила, що поранено начальницю так званого департаменту праці Бархатнову, а її водій загинув. Цю інформацію попередньо підтверджує видання "Мост".

Зазначається, що Бархатнова перейшла на бік ворога з початком російсько-української війни на Донбасі. Вона допомагала організовувати "референдум" у Дружківці, працювала у так званому "міністерстві праці та соціальної політики" так званої "ДНР" і обралась до незаконного "парламенту" терористичної "республіки".

Крім того, росЗМІ оприлюднили коментар Кирила Стремоусова. Гауляйтер заявив, що удар прийшовся по його кабінету.

За інсайдерською інформацією херсонського видання Kavun.City, Стремоусов може бути поранений. Показово, що джерела окупантів опублікували заяву гауляйтера, але не виклали його свіже фото чи відео. Наразі останній допис у телеграм-каналі зрадника датується 9:11 ранку 16 вересня.

За іншими відомостями, гауляйтера Херсонщини Кирила Стрємоусова начебто не було на робочому місці під час вибуху в будівлі "комендатури". Наразі інформація перевіряється.

stopcor.org

Теги: Херсон,вибух у Херсоні, війна в Україні,Стремоусов