"Шукайте мій російський паспорт у іспанській віллі", – суддя Богдан Львов про наявність громадянства рф

"Шукайте мій російський паспорт у іспанській віллі", – суддя Богдан Львов про наявність громадянства рф
281694 ПЕРЕГЛЯДІВ

Громадянства нема, родичі – є. Заступник голови українського Верховного суду та очільник Касаційного господарського суду у його складі Богдан Львов прокоментував інформацію щодо наявності у нього російського паспорта.

Як заявив слуга Феміди в коментарі кореспонденту "СтопКору", громадянства рф він ніколи не мав.

"У мене є єдине громадянство – громадянство України. Громадянства росії не маю, не мав та не планую отримувати. Навіть якщо б воно було, то треба не мати глузду, щоб з 2014 року його не позбутися. Навіть у 2009, 2010, 2012 році я його не мав. Є родичі (у росії, ред.). Я звернувся до правоохоронних органів ще до виходу передачі в ефір та після спілкування з журналістами – вони передали мені ці документи", – сказав він.

Львов також заявив, що у 2015 році проти нього нібито поширювалася неправдива інформація з метою зняти його з посади.

"В 2015 році у мене було випробування. Мене хотіли зняти з посади та публікували інформацію про віллу в Іспанії. З наданням документів про право власності. Так от, хочу сказати, що той російський паспорт – десь у тій віллі", – наголосив суддя.

Нагадаємо, журналісти-розслідувачі "Схем" встановили, що суддя Богдан Львов, окрім українського, нібито має громадянство іншої країни. А саме – російської федерації.

Також у розслідуванні говориться, що суддя має нерухомість, а саме 2-х кімнатну квартиру на Ленінградському шосе у Москві. Нею володіють навпіл теща судді та його дружина.

Крім того, у розслідуванні стверджується, що дружина Львова також є громадянкою російської федерації.

stopcor.org

Теги: Богдан Львов,Богдан Львов суддя,російський паспорт,громадянство рф,громадянства рф