Справжні патріоти своєї батьківщини: проста українська родина яка внесла та вносить вагомий вклад у боротьбу з російськими загарбниками

Справжні патріоти своєї батьківщини: проста українська родина яка внесла та вносить вагомий вклад у боротьбу з російськими загарбниками
44779 ПЕРЕГЛЯДІВ

Друзі, я хочу вам розповісти про сім’ю Сєркових, про Ігоря та Ніну Сєркових. Ігор Сєрков полковник запасу ЗСУ, успішний адвокат та відомий на всю Україну медійний, професіональний юрист. Після нанесення перших ракетних-бомбових ударів по столиці нашої батьківщини в перші години без усіляких повісток та повідомлень Ігор прибув у воєнкомат та прийняв участь у формуванні батальйонів територіальної оборони.

Вранці 25 лютого 2022 року прийняв на себе командування одним із батальйонів та вирушив в Бучансько-Ірпінському напрямку. Близько десяті днів стримував атаки орків на даному напрямку, після чого продовжив службу в Києві де також виконував відповідальне бойове завдання. Згодом був переведений командуванням під білоруський кордон коли там утворилася серйозна загроза наступу білоруських військ на волинському напрямку.

Дружина Ігоря Ніна не втекла за кордон та починаючи з перших годин війни завжди була поряд та підтримувала свого чоловіка, допомагала йому нести нелегку службу по відбиттю агресії ворога.

Сєркова Ніна не оголошувала себе волонтером, не створюючи ніяких фондів, самостійно за свої особисті кошти купила позашляховик Hyundai Santa FE для потреб ЗСУ. Повністю відремонтувала його та зробила повне технічне обслуговування та передала військовослужбовцям однієї із бригад тероборони, які зараз воюють та женуть орків, звільняють окуповані території на Харьковскому напрямку.

Полковник збройних сил України Сєрков Ігор в теперішній час знаходиться у військовому шпиталі, так як при виконанні бойових завдань було завдано значних пошкоджень стану його здоров’ю, однак після лікування він обов’язково повернеться у стрій та буде продовжувати боронити нашу батьківщину. Сєрков Ігор нагороджений численними відзнаками Міністра Оборони України та Президента України за прояв героїзму та укріплення обороноздатності держави.

Такі люди справжні патріоти своєї батьківщини і зупинили ворога, завадили намірам окупантів захопити наш рідний Київ та просунутися вглиб території нашої країни. Проста українська родина яка внесла та вносить вагомий вклад у боротьбу з російськими загарбниками.

Слава України!

Слава ЗСУ!

Разом до перемоги!

Автор: Олександр Вольний

Теги: Міністр Оборони України ,Оборона України ,Оборона ,Україна,Президент України, Президент України Володимир Зеленський, Президент України Зеленський, Президент Володимир Зеленський, Президент Зеленський, Володимир Зеленський,Володимир Зеленський Вікіпедія, Зеленський Вікіпедія,Київ,Проста українська родина,українська родина,родина, Володимир Олександрович Зеленський,Полковник збройних сил України Сєрков Ігор,Полковник збройних сил України Сєрков ,Сєрков Ігор,Сєрков ,збройні сили України Сєрков Ігор,збройні сили України Сєрков , Збройні Сили України, Збройні Сили,ЗСУ,потреби ЗСУ,потреби,Бучансько-Ірпінський напрямок,Hyundai Santa FE,позашляховик Hyundai Santa FE,позашляховик Hyundai Santa ,Hyundai Santa ,позашляховик
Автор: wikibazacom