ЗСУ знищили під Балаклією колону "вагнерівців" (відео)

ЗСУ знищили під Балаклією колону "вагнерівців" (відео)
297603 ПЕРЕГЛЯДІВ

Рушили на допомогу башкирському та самарському СОБРу, але не встигли й самі потрапили в халепу. ЗСУ знищили під Балаклією на Харківщині угрупування так званих "вагнерівців".

Відео розбитої колони техніки виклав у своєму телеграм-каналі український журналіст Денис Казанський. Зазначається, що окупанти ліквідовані ЗСУ в Харківській області.

Місцеві телеграм-канали наводять деякі деталі цього інциденту. Ймовірно, "вагнерівці" поспішали на допомогу оточеним у Балаклії підрозділам російського СОБРу, але не встигли й потрапили в засідку.

Зі слів полонених окупантів, відомо, що 3-4 вересня у районі Балаклії відбулася чергова ротація російських військ. З лінії зіткнення пішли мотострілки, а їхнє місце зайняли пошарпані частини "ЛДНР", два "кадирівські" загони, в другій лінії розмістилися зовсім свіжі підрозділи Росгвардії, що прибули з рф. У самій Балаклії також перебували росгвардійці та два підрозділи СОБРу із Самарської області та Башкирії.

Також повідомляється, що наразі загарбники тягнуть до Балаклії резерви звідусіль. Але неефективне російське командування постійно змінєю накази, через що військові і техніка рф їздять дорогами туди-сюди, що дає змогу ЗСУ їх у цей час "демілітаризувати".

stopcor.org

Теги: ЗСУ, війна в Україні,Балаклія,вагнерівці,ПВК Вагнер,Вагнер