На Запоріжжі прогриміли вибухи: повідомляють про "прильоти" в районі окупованої Василівки (відео)

На Запоріжжі прогриміли вибухи: повідомляють про "прильоти" в районі окупованої Василівки (відео)
270126 ПЕРЕГЛЯДІВ

На півдні зранку вибухають і палають позиції російських окупантів. Про декілька гучних "прильотів" повідомляють мешканці тимчасово окупованих територій Запорізької області.

Так, близько 8-ї ранку у вівторок, 6 вересня вибух прогримів у Михайлівці (Василівський район), передає РІА "Мелітополь" з посиланням на місцеві пабліки. Попередньо, повідомляється про влучання по місцю розташування російських військових.

Також регіональне інформаційне агентство повідомило про прильоти по позиціях загарбників поблизу смт Пришиб Василівського району. На фото і відео зафіксовано високий чорний стовп диму після влучання.

 

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області, за попередню добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Темирівка, Гуляйполе, Щербаки, Комишуваха, Малі Щербаки, Оріхів, Білогір'я, Новоданилівка, Червоне, Малинівка, Юрківка, Новоандріївка, Полтавка, Ольгівське, Залізничне, Дорожнянка, мала Токмачка, Кам'янське.

Як інформує очільник Запорізької ОВА Олександр Старух в ефірі телемарафону Freedom, для того, щоб перекласти відповідальність за обстріли на ЗСУ, ворог встановив на території Василівського району необмежену комендантську годину. Це потрібно загарбникам, аби перекидати техніку та обстрілювати житлові квартали без зайвих свідків.

 

У Запорізькій ОВА також повідомляють, що захисники краю утримують рубежі та дають гідну відсіч російським окупаційним військам. За наявною інформацією, на Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих позицій. Протягом минулої доби ворог здійснив обстріли позицій українських захисників застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

stopcor.org

Теги: Запоріжжя, війна в Україні, окупанти,Василівка,Ракетний обстріл