Бо відмовився знову йти на війну: у росії на солдата "повісили" борг за видані раніше труси та шкарпетки

Бо відмовився знову йти на війну: у росії на солдата "повісили" борг за видані раніше труси та шкарпетки
339682 ПЕРЕГЛЯДІВ

У росії змушують їхати на війну в Україну вже навіть через шкарпетки та нижню білизну. Так, у республіці Тува одного з військових, який повернувся з війни в Україні і не планував далі воювати, змусили це зробити через нездані ним шкарпетки та труси, що були видані йому у військовій частині раніше.

Про це, посилаючись на дружину цього військового, написали в громадському русі "Новая Тува".

За словами дружини окупанта, її чоловікові тричі дзвонили з його військової частини, аби попросити на війну та він відмовився.

"Коли вийшов наказ про звільнення чоловікові довелося здати назад у склад військової частини весь одяг, амуніцію, яку він отримував колись під час служби, хоча це за законом вже давно списано, він все це дістав і здав. Але залишилися труси штук 7 та шкарпетки зимові 9 пар та літні 22 пари. Ці шкарпетки не продаються на ринку та військових магазинах теж немає. І ось за ці труси і шкарпетки, які давно списані за законом, йому записали борг, і він повинен терміново їх здати", – розповіла жінка.

Тоді окупанта почали шантажувати шкарпетками та трусами та пообіцяли "списати" його борг перед державою, якщо він повернеться на війну проти України.

"Коли останній раз дзвонили з частини і сказали "ми тобі все пробачимо - навіть твої шкарпетки та труси, ти відновишся за контрактом, власним коштом поїдеш в Україну і бла бла бла бла". Розумієте - життя мого чоловіка цінується 31 парами шкарпеток та 7 трусами!" – додала жінка.

stopcor.org

Теги: окупанти, війна в Україні,росія,російські війська,російські військові,російські солдати