На півдні гаряче – вибухи чують у Миколаєві, Херсоні, Новій Каховці: що відомо

На півдні гаряче – вибухи чують у Миколаєві, Херсоні, Новій Каховці: що відомо
290353 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Херсоні та Новій Каховці не вщухають вибухи: місцеві мешканці повідомляють про чергові "хлопки".

Про звуки вибухів у передмісті Херсону близько 16-ї години в четвер, 1 вересня повідомило видання Kavun.City. Приблизно за годину з'явилось повідомлення про нові вибухи в обласному центрі та у Новій Каховці. Місцевих мешканців закликали залишатись у безпечних місцях.

За інформацією херсонських пабліків у регіоні начебто спрацювала ворожа система ППО: попередньо, збито ракету біля Каланчаку, але є й влучання в районі Антонівського мосту та Олешек (промзона).

 

За інсайдерською інформацією каналу "Николаевский Ванек" з передової, у Новій Каховці та Олешках завдано удар по колонах техніки. ЗСУ нищить підкріплення, перекинуті росіянами з Мелітополя й Криму на Херсонщину.

Водоночас у сусідній Миколаївській області було оголошено повітряну тривогу, жителі попередньо повідомляють про "прильоти" за межами міста.

Як інформують в ОК "Південь", станом на 12:00 1 вересня ракетно-артилерійськими підрозділами ЗСУ відпрацьовано вогневі завдання по пунктах управління, радіолокаційній станції, районах зосередження ворожої живої сили, озброєння та техніки ворога. Крім того, українські захисники продовжують здійснювати вогневий контроль за мостами у переправами на Херсонщині для фіксації непрацездатності цих інфраструктурних об’єктів.

stopcor.org

Теги: вибухи,Херсон,Нова Каховка, війна в Україні,ЗСУ