Дар’ю Дугіну ліквідувала “Національна республіканська армія”, - Ілля Пономарьов, російський опозиціонер

Дар’ю Дугіну ліквідувала “Національна республіканська армія”, - Ілля Пономарьов, російський опозиціонер
283005 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ввечері близько 21 години, 20 серпня на Можайському шосе в районі селища Великі Вяземи вибухнув автомобіль ідеолога «русского мира» Олександра Дугіна. Самого російського пропагандиста в салоні автомобіля Toyota Land Cruiser Prado не було, проте внаслідок вибуху загинула його дочка - Дугіна Дар’я, яка керувала автомобілем в цей вечір.

Про це повідомили ТААС, а також соратники Дугіна.

Сам Дугін відразу прибув на місце вибуху, у мережі розповсюджують відео де він стоїть на місці підриву доньки.

Спочатку була версія, що у машині вибухнув газовий балон. Проте згодом, пріоритетною версією став вибух саморобного вибухового пристрою.

Одну з перших версій хто стоїть за підривом написав у Twitter журналіст Саша Сотник, який розповів, що Дугіну вбили через можливу причетність до крадіжки грошей, які Кремль виділив на фінансування виборчої кампанії у Франції - Ле Пен.

Також слід зазначити, що в той же час та в своєму репертуарі, російські пропагандисти і пропутінські чиновники, зокрема й глава МЗС РФ Марія Захарова, прямо “горланили” про те, що в загибелі Дугіної "винний Захід", також навіть швиденько намалювали й "український слід".

Все це було озвучено за уже звичним шаблоном “расєї”. Цікаво, що не манш звичним шаблоном для “мордору” є те, що буквально в найкоротший час було оголошено про більш реальну та приземлену версію щодо тих хто стоїть за вибухом авто дочкиідеолога «руского міра» Дугіна.

В результаті, відповідальність за підрив авто доньки головного ідеолога війни РФ проти України Олександра Дугіна - Дар’ї, яка сама неодноразово виправдовувала російську агресію - взяли на себе Члени "Національної республіканської армії".

Підрив її машини у Підмосков'ї – це партизанська акція, метою якої є опір кремлівському режиму. Про це на каналі "Ранок Лютого" ">в YouTube заявив опозиціонер Ілля Пономарьов.

В ефірі він зачитав маніфест “Національної Республіканської Армії”, яка звернулася до Іллі Пономарьова через канал Роспартизан із проханням озвучити, що вона бере відповідальність за акцію. Також,він виклав це відео звернення у своєму Фейсбук.

Що цікаво та важливо, у своєму зверненні партизани "НРА" оголосили, що сприймають російського диктатора володимира путіна узурпатором влади та військовим злочинцем.

"путін буде нами скинутий і знищений. Наша мета — зупинити знищення Росії та її сусідів, припинити діяльність купки кремлівських ділків, які присмокталися до багатств нашого народу і вчиняють сьогодні злочини всередині країни та за її межами", — йдеться в повідомленні.

Вони закликали російських чиновників скласти мандати, силовиків зняти погони, а бізнесменів зректися підтримки путіна. Інакше партизани пообіцяли їм знищення.

Варто зауважити, що Ілля Пономарьов підтримав дії Національної Республіканської Армії. За його словами, вона не воює із мирним населенням і не здійснюватиме акції проти цивільних об'єктів.

Пономарьов підкреслив, що на території України також створено Російський Добровольчий Корпус та Легіон Вільної Росії, які воюють на фронтах цієї війни з путінськими загарбниками та готові йти до кінця.

Ілля Пономарьов закликав усіх, хто хоче боротися з путінським режимом, приєднуватись до НРА, надати посильну підтримку опору, тримати зв'язок через телеграм-канал Роспартизан.

Потрібно підкреслити, що ті хто уважно слідкує за розвитком подій в “мордорі” знають, що передувало загибелі Дар'ї Дугіної.

Як повідомляли 18 серпня російські пабліки, за терактами на російській залізниці стоять партизани з місцевих жителів.

Так, на залізничній ділянці в районі Домодєдово було виведено з ладу два пристрої сигналізації, централізації та блокування. За фактом, це два малопомітних залізних ящики, які стоять поряд з коліями. Згідноінформації, яка поширювалась - пошкодження викликано було не зламом чи вибухом. Обладнання, ймовірно, спалено було запальною сумішшю. Правильно приготовленою та грамотно застосованою. В результаті ділянка залізниці на якийсь час виведена з ладу.

Це була одна із багатьох диверсій, що вже тривалий час відбуваються одна за одноюпо всій території росії.Зауважимо, що більшість з таких диверсій спрямовані на комунікації, якими поставляється озброєння в зону бойових дій.

Що найголовніше, на думку самих росіян: дії невідомих - не схожі на роботу українських спецслужб. Крім того, подібні диверсії не підтверджує і українська розвідка.

Тому, найімовірніший і найреальніший варіант цих диверсій – це дія місцевих «партизан», яким - допомагає хтось серед спецслужб росії, кому вже явно набрид путін і його царювання.

Тобто, все це говорить та підкреслює те, що під Москвою пропагандистку та дочку "ідеолога Путіна" - підірвали саме партизани та бійці Національної Республіканської Армії, які й взяли на себе відповідальність за цю проведену акцію.

Теги: Дугіна Дар’я,Національна республіканська армія,Ілля Пономарьов,Олександр Дугін,путін, війна в Україні,Дугина Дарья,Олександра Дугін дочка,росіян,партизани,пропагандистка Дугіна