ЗСУ знищили три командні пункти окупантів на півдні

ЗСУ знищили три командні пункти окупантів на півдні
299526 ПЕРЕГЛЯДІВ

ЗСУ продовжує "демілітаризацію" ворога на українському півдні: за добу на Херсонщині знищено три командні пункти російських загарбників.

Про це у зведенні на четвер, 11 серпня ">повідомили в ОК "Південь".

"У районі Новокам’янки наші військові нанесли вогневий удар по командному пункту 126 окремої бригади берегової охорони берегових військ ВМФ рф, а біля Червоного Маяка зусиллями ЗСУ 49 ворожа армія лишилася без свого пункту управління. В Іщенці уражено командно-спостережний пункт батальйонної тактичної групи 76-ої десантно-штурмової дивізії, а в районі Барвінку – склад боєприпасів", – йдеться у повідомленні.

Протягом попереднього бойового дня авіація ЗСУ шість разів атакувала позиції противника. Двічі було нанасено удари по опорному пункту і скупченню живої сили, озброєння й техніки росіян у Бериславському районі.

Українські бомбардувальники також двічі вдарили по складах боєприпасів та осередку техніки в Баштанському районі Миколаївщини.

Ще один опорний пункт та угрупування живої сили, озброєння та техніки ворожого війська був атакований гелікоптерами ЗСУ.

Зенітно-ракетний підрозділ українського війська збив безпілотний літальний апарат "Елерон-3" противника, який намагався вести повітряну розвідку у Миколаївській області.

Загалом на півдні росіян "звільнили" від 41 одиниці особового складу, 3 гаубиці "Мста-Б", а також від 7 одиниць броньованої та автомобільної техніки.

Остаточні втрати ворога дорозвідуються.

stopcor.org

Теги: ЗСУ , війна в Україні,Херсон,командний пункт, окупанти