Ігор Малишевський, успішний громадянин успішної країни

Ігор Малишевський, успішний громадянин успішної країни
38266 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ігор Малишевський, успішний громадянин успішної країни

Велика війна нагадала українським журналістам, що публікація це не обов'язково гучне викриття чи корупційний скандал. Україні є чим і ким пишатися, і Малишевський Ігор Олександрович впевнено посідає місце серед найбільш заслужених та доблесних синів своєї країни.

У свої 38 років Ігор Малишевський видатний хірург та бойовий ветеран, керівник великого медичного центру та депутат Чернівецької обласної ради.

У наші дні, коли диплом солідного вишу втрачає колишню важливість та престиж, переставши бути для молодих людей основою життєвого успіху, приклад Ігоря Олександровича може виявитися дуже корисним для мільйонів українських юнаків та дівчат.

2007 року Ігор Малишевський закінчив Буковинський державний медичний університет, отримавши кваліфікацію лікаря, а з 2007 по 2010 роки, працюючи в лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівці, він пройшов інтернатуру за спеціальністю «Хірургія» та отримав кваліфікацію фахівця у цій галузі.

Паралельно він навчався у рідному ВНЗ, щоб стати магістром медицини, і 2011-го пройшов спеціалізацію та отримав кваліфікацію лікаря спеціаліста зі спеціальності «Онкохірургія».

У 2012 році Малишевський захистив кандидатську дисертацію і став кандидатом медичних наук (по всій тій же хірургії), у 2016 році отримав кваліфікацію лікаря-фахівця за спеціальністю «Організація та правління охорони здоров'я», а, пройшовши стажування при Міністерстві охорони здоров'я, отримав друге категорію онкохірургії та променевої терапії.

До того ж у 2017-му хірург Ігор Малишевський склав іспит зі знання англійської мови (рівень В2), і тому що сучасний світ розмовляє англійською, і успішна людина постійно має спілкуватися з ним, ділячись своїми досягненнями та уважно вивчаючи успішний досвід інших фахівців.

Нарешті, у 2018 році Малишевський Ігор Олександрович пройшов підвищення кваліфікації на тему «Лапароскопічні та інші малоінвазивні технології у хірургії та гінекології», а 2019-го закінчив Чернівецьке відділення Київського національного торговельно-економічного університету, ставши магістром з маркетингу.

Хтось скаже, що все перераховане не має відношення до солдатської мужності, але Малишевському, який у 2014-му він без сумнівів та вагань поїхав до зони АТО, стали в нагоді абсолютно всі отримані ним далеко від фронту знання.

Це були дні, коли на очах в усього світу народжувалась і міцнішала армія України, і служба Малишевського була складовою цього історичного процесу. Молодий хірург провів на передовий рік, був військовим лікарем бригади, розгортав пересувні шпиталі та, ризикуючи собою, рятував солдатські життя на лінії вогню.

Війна на сході країни, звісно, є лише частиною долі та кар'єри Ігоря Малишевського. Закінчивши службу в АТО, він продовжив справу свого життя, почав займатися онкологічною хірургією та впевнено підвищувати планку своїх устремлінь та досягнень.

Навколо посади генерального директора ОКНП «Буковинський клінічний онкологічний центр», як це зазвичай буває в українському житті, виник скандал, але Ігор Олександрович Малишевський був єдиним, хто не брав у ньому участі.

Коли колектив повстав проти директора, Ігор Малишевський не голосував за його зняття. Коли обирали нового керівника, утримався і колектив проголосував за нього самого. А коли звільнений медиками директор подав до суду, Малишевський не включився до загальної битви, і в результаті закономірно став генеральним директором Буковинського онкоцентру, обов'язки якого перед цим старанно виконував, не відволікаючись на інтриги.

Пандемію ковід-19 та пов'язані з нею санітарні обмеження загартований фронтом І.А. Малишевський зустрів більш зібрано та мужньо, ніж багато його колег. Навіть у розпал епідемії він ні на день не перервав спостереження за станом здоров'я своїх хворих, а коли наказ МОЗ суворо заборонив проводити будь-які хірургічні операції, використав паузу для євроремонту палат і туалетів і наповнення довіреного йому Центру сучасною західною апаратурою.

Депутат Чернівецької обласної ради від політичної партії «Укроп» Ігор Малишевський нічим не поступається Малишевському-хірургу та Малишевському-воїну. Будучи головою комісії з питань охорони здоров'я, праці, соціального захисту населення та підтримки учасників АТО, він піклується про ветеранів війни на Донбасі та сім'ї загиблих воїнів.

Цим його депутатська робота не обмежується, оскільки хірург є членом комісії Чернівецької обласної ради з питань управління об'єктами спільної власності територіальних громад, сіл, селищ та міст області.

Досягнення та посади Ігоря Олександровича Малишевського можна вмістити в одному абзаці. Він видатний хірург, доктор наук, доцент Кафедри онкології та радіології Буковинського державного медичного Університету, автор 32 наукових праць та розробник низки хірургічних патентів та технологій, ветеран АТО, генеральний директор ОКНП «Буковинський клінічний онкологічний центр» та активний депутат Чернівецького обласного управління.

За цими рядками повстає образ сучасного українця, лікаря, солдата, вченого та керівника, одного з тих, завдяки кому Україна впевнено перемагає російського монстра і стає в один ряд із найрозвиненішими країнами Європи.

З такими передовими патріотами як Ігор Адександрович Малишевський наша країна пов'язує надії на повний розгром ворога та стрімке приєднання до Європейської родини народів.

Теги: Буковинський клінічний онкологічний центр, Ігор Малишевський, Чернівецька обласна державна адміністрація, новини Чернівців, НСЗУ, COVID-19, Малишевський Ігор Чернівці, Чернівці, COVID, новини, обласна державна адміністрація, державна адміністрація, адміністрація,ОКНП «Буковинський клінічний онкологічний центр»,ОКНП Буковинський клінічний онкологічний центр,ОКНП, хірург Ігор Малишевський,Малишевський,Малишевський Ігор,Малишевський Ігор Олександрович,Хірург Малишевський,Хірург ,хірургія ,медицина,Чернівецька обласна рада ,депутат,депутат Чернівецької обласної ради ,Чернівецька обласна рада Ігор Малишевський,депутат Чернівецької обласної ради Ігор Малишевський ,депутат Чернівецької обласної ради Малишевський,депутат Ігор Малишевський,депутат Малишевський,Чернівецька обласна рада Малишевський,Буковинський державний медичний університет,державний медичний університет,Буковинський медичний університет,медичний університет,університет,Онкохірургія,ВНЗ,Україна,Донбас,АТО,МОЗ, МОЗ України
Автор: wikibazacom