Крем-паста Tooth Mousse. Особливості застосування

Крем-паста Tooth Mousse. Особливості застосування
58643 ПЕРЕГЛЯДІВ

Description: Відновлення та зміцнення емалі зуба є профілактичним кроком для запобігання стоматологічних хвороб. Крем-паста Tooth Mousse ефективно усуває незначні пошкодження емалі.

Відновлення та зміцнення емалі зуба проводиться двома способами. Якщо емаль зазнала значних пошкоджень в результаті карієсу, то її треба нарощувати за допомогою пломбувальних матеріалів. У випадку, коли емалева поверхня не зруйнована, але знаходиться на початковій стадії потоншення, тканину нарощують за допомогою спеціальних крем-паст для зубів.

 Відновлення та зміцнення емалі зуба потребують ті пацієнти, у яких значно підвищена чутливість зубів. Така чуттєвість виникає з кількох причин:

   ● стирання емалі в наслідок віку чи патологій;

   ● при недостатній мінералізації захисної тканини зубу;

   ● виникнення мікротріщин на емалі;

   ● її руйнування в результаті стоматологічних хвороб.

У всіх випадках емалева тканина перестає виконувати свою основну функцію — захист пульпи від зовнішніх чинників. Стоматолог порекомендує надійний метод відновлення емалі зубів.

 Чутливість емалі: причини виникнення та лікування

Емаль — це надійний бар’єр між мікроорганізмами та внутрішніми тканинами зуба: дентином, пульпою. Міцна та здорова емаль протистоїть проникненню інфекцій, розвитку карієсу, зубного каменю тощо. Догляд за ротовою порожниною в домашніх умовах означає в першу чергу очищення та зміцнення емалі.

Гідроксиапатит є неорганічним мінералом та основним компонентом у складі зубної емалі та кісткової тканини людини. Тверді тканини зубу на 98% складаються з даного мінералу, а слина є концентрованим розчином гідроксиапатиту. Процеси демінералізації та ремінералізації є природними, коли організм здоровий. Після кожного прийому їжі, особливо солодкого, в ротовій порожнині створюється кислотна середа. Це руйнує емаль, вимиваючи з неї кальцій та фосфор. Слина змиває кислоту, тобто природно проводить процес ремінералізації.

 Чому іноді природна ремінералізація не працює, і емаль руйнується? Існує декілька причин:

   ● спадкові хвороби;

   ● авітаміноз;

   ● зловживання солодощами, газованими напоями, цитрусовими;

   ● захворювання ШКТ;

   ● шкідливі звички.

 Підтримати здоров’я зубів допоможе ремінералізуючий гель. Компанія Dental Group рекомендує крем-пасту Tooth Mousse. Чому саме цей крем стоматологічний найбільш ефективний в питанні мінералізації зубного ряду? Інноваційна технологія Recaldent, яка використана в Tooth Mousse, дозволяє транспортувати розчинну форму іонів кальцію та фосфату у тверду тканину.

Tooth Mousse: переваги та спосіб застосування в домашніх умовах

 Відбілюючі системи для зубів мають на меті освітлити емаль на кілька тонів, прибрати плями, що виникають у курців та прихильників міцної кави. Але крем-паста Tooth Mousse, на відміну від інших засобів для відбілювання та укріплення зубів, виконує додаткові завдання:

   ● захищає зуби від кислотної середи різного походження;

   ● знижує сильну та хворобливу чутливість зубів;

   ● надає зубному ряду природний вигляд;

   ● має високі анти каріозні властивості;

   ● в її складі відсутній цукор.

Завдяки аморфному кальцію фосфату в складі, Тусен мус доставляє важливі мінерали в глибокі шари твердих тканин, тому мінералізація відбувається ефективно. Паста безпечна для дітей, а також вагітних та жінок, що годують грудьми. Обережно слід застосовувати тільки пацієнтам з алергією на молочний білок.

Препарат дуже легко використовувати вдома. Почистивши зуби, треба нанести невелику кількість засобу на поверхню зубів, та потримати в роті близько 5 хвилин не ковтаючи. Краще робити процедуру перед сном, або ж півгодини після змиття пасти не їсти й не пити. Приємний на смак засіб зробить процедуру мінералізації доволі приємною та необтяжливою. А ефект від використання Tooth Mousse перевершить всі очікування.

https://text.ru/antiplagiat/62e98a032d35a 100%

Теги: паста,крем,кремпаста, стоматологія, стоматологи,Tooth Mousse,зуби,застосуванняпасти,протипоказання,емаль
Автор: wikibazacom