У Херсоні вночі чули вибухи: є "прильоти" в базу окупантів на Карантинному острові

У Херсоні вночі чули вибухи: є "прильоти" в базу окупантів на Карантинному острові
359694 ПЕРЕГЛЯДІВ

Херсон остаточно перетворився на "місце поганого сну" для окупантів: у ніч на середу, 3 серпня тут знову було гучно – ЗСУ нанесли прицільні удари по об'єктах противника.

Вибухи в окупованому південному місті пролунали близько опівночі, повідомляє телеграм-канал "Збройні Сили України. Війна з окупантами". 

Херсонці інформують про потужні "хлопки", внаслідок яких у багатьох локаціях міста трусилися стіни будинків.

Попередньо стало відомо про ще повторний обстріл позицій росіян у районі Чорнобаївського аеропорту (вибухи поблизу летовища також лунали близько 19:00 ввечері 2 серпня).

Ще одне точкове влучання зафіксоване поблизу мікрорайону "Корабел" – на Карантинному острові. Спершу повідомлялося про ураження постійного блокпосту російських військових, але згодом цю інформацію уточнили. 

 

Як зазначає автор телеграм-каналу автор телеграм-каналу "Николаевский Ванёк", який налічує понад 43 тисячі підписників з південних областей України й публікує достовірну інсайдерську інформації безпосередньо з театру військових дій, "приліт" прийшовся не по блокпосту, а за місцем, де окупанти проживають та куди вони протягом декількох днів активно звозили техніку і боєприпаси.

Удар імовірно прийшовся по одному з місць базування окупантів (помічені червоним)

"Думаю, місцеві завтра побачать чи зараз зрозуміють куди саме. Було б безглуздо з нашого боку витрачати ракету на блокпост. Наслідки уточнюватимуть. Головне, пам'ятайте: всі їхні виходи прострілюються, втекти вони не зможуть і не хочуть", – написав оглядач.

stopcor.org

Теги: Херсон, війна в Україні, окупанти,ЗСУ ,російські військові