Масований ракетний обстріл з боку Білорусі: у кількох областях України – "прильоти"

Масований ракетний обстріл з боку Білорусі: у кількох областях України – "прильоти"
361757 ПЕРЕГЛЯДІВ

З території Білорусі зранку 28 липня випустили понад 20 ракет по областям України. Були зафіксовані вибухи в деяких регіонах.

Про це повідомляє ОК "Північ".

"З 5.20 до 6.30 год. 28 липня 2022 року за інформацію з білоруських джерел надходила інформації про запуск понад 20 ракет з території Білорусі", - йдеться у повідомленні.

Під час масштабної повітряної тривоги пролунали вибухи у Київській та Чернігівській областях.

Голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус повідомив, що на території області зафіксовано понад 10 прильотів. Він додав, що розповість подробиці обстрілу згодом.

"Сьогодні ми всі прокинулися дуже рано і це прокидання було дуже тривожним, було чути вибухи, приходи. На сьогодні понад 10 прильотів по території Чернігівської області. Зараз не буду казати де, з міркувань безпеки. Інформація щодо жертв та руйнувань уточняється, це зараз не можу коментувати", - написав він.

Також були зафіксовані "прильоти" на території Київської області - ворог вдарив по Вишгородському району. На місці обстрілу - сильна пожежа, рятувальні роботи продовжуються.

Інформації про постраждалих наразі немає.

За попередньою інформацією, частину ракет збила ППО.

Нагадаємо, у Миколаєві на світанку знову лунали вибухи: російські загарбники випустили по місту ракети з тимчасово окупованої території Херсонської області. Є влучання в об'єкти цивільної інфраструктури.

stopcor.org

Теги: Ракетний обстріл,ППО,Білорусь, війна в Україні