Гройсман, Моргунов та інші “стратеги” мають бути піддані суворій карі за умовами воєнного часу

Гройсман, Моргунов та інші “стратеги” мають бути піддані суворій карі за умовами воєнного часу
61554 ПЕРЕГЛЯДІВ

За умовами воєнного часу мають бути піддані суворому покаранню міський голова Вінниці Сергій Моргунов, чиновники та депутати від кишенькової партії Володимира Гройсмана “Українська стратегія Гройсмана”, які контролюють більшість у міській та обласній радах.

Це думка нашої редакції. Ми не закликаємо до додаткової крові. Але ж ми знаємо, що дезертирів на війні вбивають! Отже, і зрадників у чиновницьких кріслах теж треба суворо карати. Повернення смертної кари для запроданців, зрадників - це якраз на часі. 

Адже саме внаслідок бездіяльності та недбалості (а можливо, й навмисного шкідництва, саботажу, агентурної роботи на путіна) у Вінниці від ракетного удару 14 липня на площі Перемоги загинули 24 цивільні люди, у тому числі троє дітей. Сьогодні повідомлено про 25 людину, лікарку, яка померла від ушкоджень.

Мер Вінниці від партії "Українська стратегія Гройсмана" за п’ять місяців путінської навали не спромігся обладнати укриття, яких і так у Вінниці дуже мало.

Серед тих, що відкриті – мокрі, з антисанітарними умовами, сморідом та брудом, без елементарного - запасів води, ліжок, сидінь.

Якби з перших днів війни Сергій Моргунов та його підлеглі, яким фінансують зарплати з податків вінничани, відповідально зайнялися відкриттям та обладнанням укриттів та бомбосховищ, то вінничани ховалися б у них! Не було б цих страшних жертв.

Мешканці та гості міста, біженці не знають, де можна сховатися від обстрілів. У Вінниці немає ні актуальної карти, ні навіть покажчиків, як пройти в існуючі укриття. Більшість, щоправда, з яких – це “братські могили” у багатоповерхівках, у яких будуть поховані всі, хто там укриється!

Так, саме на Моргунові та Гройсмані, який загалом три тижні з початку нападу ховався у приватному бункері, кров вінничан!

А ви знаєте, чим займаються, наприклад, депутати обласної ради від політсили Володимира Гройсмана?

Вони під час війни виписують фантастичні премії керівникам комунальних підприємств!

Голова обласної ради В'ячеслав Соколовий збільшує штат свого апарату, щоб той коштом платників податків працював на… просування “Української стратегії Гройсмана”.

Відсидівшись два тижні у бункері, Володимир Гройсман очолив регіональний гуманітарний штаб, який роздає допомогу… фактично із символікою “Стратегії Гройсмана”.

Керівництво (Гройсман, Моргунов, Соколовий) цієї партії, депутати та чиновники, які окупували Вінницьку міську та обласну раду, насправді опікуються формуванням виборчої сітки під майбутні вибори, тобто ведуть підкуп вінничан за рахунок бюджету та гуманітарки.

І їм начхати на укриття!

Зате не начхати сім'ям загиблих вінничан!

Тому вся ця організована шайка має бути притягнута до відповідальності за умовами воєнного часу.

В останні дні у ЗМІ та соціальних мережах можна побачити багато гніву на адресу терориста путіна та нестерпного жалю й сліз від колишнього прем'єр-міністра Володимира Гройсмана. Таке відчуття, що він та його підлеглі хайпують на людському горі, виставляючи десятки фотографій та постів з місця обстрілу.

Потрібно особливо наголосити, що однієї заяви заступника глави Офісу президента Кирила Тимошенка про неготовність Вінниці до обстрілу мало. Ми чекаємо на предметні процесуальні дії від генеральної прокуратури та ГБР через підривну діяльність “стратегів” у місті Вінниця!

До того ж дайте відповідь на просте запитання.

Будучи прем'єром, протягом чотирьох років, Володимир Гройсман закупив хоч один військовий літак?

Що він зробив для посилення української армії?

Нічого!

Необхідне публічне застосування вищої міри покарання для зрадників. Тільки тоді ми переможемо рашистів і позбудемося корупції у вищих ешелонах влади!

 

Андрій Вовк

Теги: Гройсман, Стратегія Гройсмана, Соколовий, Моргунов, Вінниця, корупція, Кирило Тимошенко, укриття, воєнний час
Автор: wikibazacom