Як розвалити поліцейський підрозділ і перетворити колись елітний підрозділ на фарс

Як розвалити поліцейський підрозділ і перетворити колись елітний підрозділ  на фарс
312395 ПЕРЕГЛЯДІВ

Елітною частиною Поліції охорони є Управління поліції охорони з фізичної безпеки в м. Києві (УПО ФБ). Працівники УПО ФБ забезпечують охорону власності фізичних та юридичних осіб, захист фізичних осіб від злочинних посягань. Одним словом, це мав би бути елітний підрозділ бодігардів, як колись «Титан», а по факту….

Вікіпедія стверджує, що співробітники УПО ФБ, що безпосередньо виконують охоронні функції, підбираються персонально з найпідготовленіших фахівців із обов'язковим урахуванням побажань замовника. Охоронці забезпечуються найкращими світовими зразками вогнепальної зброї, сучасними засобами активної оборони, індивідуальними засобами захисту та службовим радіозв'язком. Послугами підрозділу користуються іноземці, бізнесмени, дипломати, видатні діячі мистецтва, спорту, депутати, політики України та світу. Крім того, часто поряд з першими особами держав, бізнесменами, зірками ми бачимо людей, без яких вони не можуть вийти з власного житла. Ці люди – тілоохоронці, яким «VIPи» довіряють своє життя.

Таким можливостям, вмінням особового складу даного підрозділу лише пишатись би, але щось пішло не так. І цей «щось не так» - начальник управління підполковник поліції Андрій Музика.

З призначенням такого «потужного» керівника  бодігарди перетворились на будівельників, фарбуючи паркани, на прибиральників території, охоронців незначних об’єктів різної форми власності, за охорону яких підприємці щедро одарують пана підполковника. Все у нього стало добре і фінансова стабільність і шалений додатковий дохід, який останній намагається вміло приховати, але все ж таки елементи розкоші у вигляді телефонів, годинників та автомобілів «Porsche». Чи багато поліцейських можуть собі дозволити кермувати таким авто? Питання до відповідних органів.

Крім цього, відомо, що Андрій Михайлович приймає на роботу «своїх приближених» осіб. Так він закрив інцидент, коли ті самі «його люди», випивали спиртні напої під час несення служби, в результаті чого  розпочалась стрілянина по ногам колег. Один із співробітників отримав поранення. Все діло швидко закрилось, не отримуючи резонансного розголосу.

З початком повномасштабного вторгнення країни агресора рф в Україну з такої кількості ПІДГОТОВЛЕНИХ співробітників можливо було сформувати цілий підрозділ спецпризначенців для виконання функцій по захисту нашої держави, але виявилось, що вони придатні лише для прибирання території свого підрозділу, за що, доречі, отримують від держави грошове забезпечення та виплату додаткових нарахувань за бойові дії. Де ж ви воюєте, воїни? Хто з вас взагалі виявив бажання допомогти країні у відсічі збройної агресії? Ви ж усі «першокласні» стрілки, маєте «відмінну» бойову та фізичну підготовку. Згадується пісня : «Де ви, бл*дь…….».

Теги: Андрій Музика,підполковник поліції Андрій Музика,УПО ФБ,Управління поліції охорони з фізичної безпеки в м. Києві,Андрій Михайлович Музика,Музика Андрій поліція, війна в Україні