ЧЕРНІГІВЧАНИ, БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ, ПРАЦЮЄ ЗЛОЧИННЕ УГРУПУВАННЯ! ПОДРОБИЦІ

ЧЕРНІГІВЧАНИ, БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ, ПРАЦЮЄ ЗЛОЧИННЕ УГРУПУВАННЯ! ПОДРОБИЦІ
53288 ПЕРЕГЛЯДІВ

Саме так, коли наша держава перебуває у війні з агресором, коли наші хлопці гинуть на передовій, захищаючи наше життя, у цей час всередині нашої держави відбуваються не зворотні корупційні процеси.

Так на «горі» наших співвітчизників, витрачаючи кошти наших платників податків керівництво міста Чернігова у змові з керівництвом Державного підприємства «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій» (ДП НДІБК – м. Київ, вул. Преображенська, 5/2), проводять підривну для громади діяльність, як у приказці «рука – руку миє».
Міська рада – є замовником послуг інститута. У той же час інститут, якщо в цьому виникає потреба, порушує діюче законодавство, висновки інституту в більшості залежать від домовленостей із замовником. І керівництву установи байдуже, чи заберуть у них ліцензію. Головне збагатитися сьогодні. Ось за таким принципом, і за вказівкою керівника працюють експерти інституту.
Як приклад, за результатами виконаних робіт з обстеження будівлі житлового будинку за адресою вул. Тургенєва, 22. Інститут дає висновок – будівля не підлягає відновленню, враховуючи, що фундамент та несучі конструкції залишились цілими. При проведенні експертизи застосовували матеріал, який не належав несучим конструкціям даної будівлі.
А у дев’ятиповерхневому будинку по вулиці Мазепи, навпаки порушена конструкція несучих стін – будівлю будуть поновлювати.
Коли йде така «змова» під час війни, чому не працює законодавство? Як ми розуміємо: « диму без вогнища не буває», коли у місті безлад, нема чого міському голові ображатися і зводити все у політичну площину.
Значить офіс Президента вчасно, в особі Олега Татарова – заступника голови офіса) дав зрозуміти міському голові Чернігова- Владиславу Атрошенко, що треба працювати для людей, а не відсиляти їх, порушуючи діюче законодавство.
Сподіваємось найближчим часом за ініціативи офісу Президента, будуть перевірені законність всіх висновків та рекомендацій інституту й особливу увагу буде приділено вищезазначеним адресам.

 
 
 
Теги: Київ-Чернігів
Автор: wikibazacom