Допоможемо повернутися додому кожному, хто загинув на цій війні, до рідних та близьких

Допоможемо повернутися додому кожному, хто загинув на цій війні, до рідних та близьких
301332 ПЕРЕГЛЯДІВ

Давайте разом допоможемо повернутися додому кожному, хто загинув на цій війні, до рідних та близьких, для гідного поховання з належними почестями. Не дамо нікому зникнути в безпам'ятстві. Підтримай волонтерів-пошуковців. Підтримай нашу місію на платформі: https://sip-starter.com/.../gumanitarnii-proekt...

Гинуть наші захисники, цивільні, вороги... Тіла загиблих евакуюють та передають близьким. Але, нажаль не всіх… Багато загиблих все ще залишаються на полі бою, в «сірих зонах» та на звільнених територіях, чекають свого часу: в степах, лісопосадках, в окопах, у братських безіменних могилах, у садах та огородах кинутих розбитих селищ, на узбіччях доріг, поряд з остовами згорілої техніки...

Враховуючи наявний досвід проведення пошукових заходів та відповідну підготовку персоналу пошукових груп, Центральне управління цивільно-військового співробітництва Генерального штабу Збройних Сил України запропонувало Воєнно-історичний центр «Пам'ять і слава» (Одеса) долучитися по пошукових заходів.

Що є перемога у війні? Це не лише фізичне усунення небезпеки, яка походить від противника. Це, до всього, перемога над безпам'ятством і перемога людської гідності, яка виражається в гуманному і належному ставленні до останків загиблих, ідентифікації їхньої особи, подальшому гідному похованні у колі рідних та близьких... Проект "Евакуація 200" саме про це.

Теги: Одеса, війна в Україні,війна,Евакуація 200,Місія Евакуація 200,захисники,Воєнно-історичний центр «Пам'ять і слава»