Державна німецька телекомпанія висміяла двійника путіна (ВІДЕО)

Державна німецька телекомпанія висміяла двійника путіна (ВІДЕО)
57447 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже багато років ходять чутки про двійників путіна, але останнім часом про них заговорили активніше

В сатиричному проєкті Deutsche Welle "Заповєднік", у випуску №222, жорстко висміюється т.зв. пітерський міжнародний економічний форум та участь в ньому двійника путіна.

Зокрема, акторка, що зображає Маргариту Симоньян, яка була модератором панелі за участі путіна і Президента Казахстану Токаєва, після згортання декорацій забирає та уносить зі сцени картонного путіна.

Останній часом в ЗМІ активно поширюється інформація про важку хворобу та навіть смерть російського президента, у зв'язку з чим російська влада почала використовувати його двійників. На т.зв. пітерському міжнародному економічному форумі стався публічний демарш Президента Токаєва, який відмовився визнавати "лнр" і "днр" та отримувати орден Олександра Невського, що пов'язують з тим, що він розпізнав використання організаторами заходу двійника путіна (більше про цей скандал читайте за посиланням).

Повністю програму можна переглянути за посиланням:

Джерело

 
Теги: Володимир Путін, Гумор ,Двійник ,Карикатури, Путін Вікіпедія,Путін,Володимир Путін Вікіпедія, війна в Україні,Війна, війна з рф,Росія, Російська агресія ,Російська Федерація,РФ,Україна,ПМЕФ,ЛНР,ДНР,Невський,Олександр Невський,Двійник Путіна,Токаєв,Токаєв Вікіпедія,Маргарита Симоньян,Симоньян,Президент,Президент Токаєв,Deutsche Welle "Заповєднік",Deutsche Welle ,Заповєднік,пітерський міжнародний економічний форум,пітерський міжнародний економічний форум двійник,пітерський міжнародний економічний форум двійник Путіна,економічний форум в петербурзі двійник Путіна
Автор: wikibazacom