Співачка INESSA презентувала новий трек "Good times"

Співачка INESSA презентувала новий трек "Good times"
48831 ПЕРЕГЛЯДІВ

Пісня була записана ще до війни, тому сповнена літнім настроєм, енергією, відчуттям свободи та відпочинку. Зараз кожен з нас вірить, що такий час зовсім скоро настане в Україні, скоро ми будемо святкувати перемогу, радіти, танцювати та співати близькі серцю пісні.

"Зараз дуже важливо не впадати у відчай, підтримувати один одного та вірити, що все краще попереду, тому ця пісня заряджена позитивом та сонячним настроєм, що можна відчути в кожній прожитій миті", - зазначає співачка. Українці - сильна та талановита нація, що рухається у напрямку сучасних тенденцій у музиці, створює якісний продукт, що вже відомий всьому світу, тому ця пісня віддзеркалює новий музичний всесвіт, де кожен може знайти найкраще для себе, розуміти, що все погане обов'язково мине, а  життя - найцінніше, що є в людини. Нехай скоріше настануть гарні часи для кожного, хто заряджається музичними вібраціями від INESSA.

Теги: Україна,Good times,INESSA-Good times,INESSA,Українська співачка INESSA ,співачка INESSA ,співачка,українська співачка
Автор: wikibazacom