Навіщо “шістьорка” Гройсмана, голова облради Соколовий хоче встановити надбавки до зарплати комунальному начальству?

Навіщо “шістьорка” Гройсмана, голова облради Соколовий хоче встановити надбавки до зарплати комунальному начальству?
347862 ПЕРЕГЛЯДІВ

Що воно таке - комунальне начальство, якому голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий (партія “Українська стратегія Гройсмана”) має намір затвердити надбавки до зарплати?

Це керівники різних комунальних закладів, в підпорядкуванні яких тисячі підлеглих, на яких можна впливати під час виборчої кампанії, до якої Володимир Гройсман постійно готує підгрунтя, використовуючи більшість кишенькових депутатів в обласній раді - сорок “штиків”.

Мова про створення власної сітки виборців, їх підкуп шляхом фінансування програм з бюджету на “свої” громади, направлення коштів обласного бюджету на виборців, на округах яких працюють кишенькові депутати “Стратегії”.

Соколовий для цього роздув штат апарату обласної ради до небес, і за рахунок його працівників з величезними зарплатами й преміями спрямовує всі зусилля для просування політичного бренду Гройсмана.

Історія з наміром Соколового затвердити надбавки своїм підлеглим начальникам комунальних закладів Вінниччини - із цієї серії, задля монополізації влади імені Володимира Гройсмана.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, вже дві бюджетні комісії затвердили ініціативу голови обласної ради. І проект його розпорядження має бути проголосований на наступній сесії.

А ось і інший бік узурпації влади по-вінницьки. Одразу ж соціальні мережі вибухнули скандальними звинуваченнями на адресу “Української стратегії Гройсмана”. Які можуть бути надбавки під час війни?

Коли вся країна обороняється від рашистів, кожен патріот, волонтер, громадянин останнє віддає на боротьбу з окупантами!

І це при тому, що заробітна плата чиновників обласної ради становить майже 70 мільйонів гривень. Це мало? І вони хочуть надбавок!? Кому війна, а кому мати рідна!

Це при тому, що всі депутати та чиновники від “Української стратегії Гройсмана” забезпечили себе та своїх рідних бронню від призову.

На наступних виборах вінничани мають розуміти, що цих корупціонерів не може бути у владі!

Теги: Вячеслав Соколовий,вячеслав соколовий вінниця, Українська стратегія Гройсмана,Володимир Гройсман, Владимир Гройсман, Гройсман,депутати,чиновники, Вінниця, Вінницька область