Російські окупанти поїхали з «майже всіх блокпостів» Мелітопольського району – мер міста

Російські окупанти поїхали з «майже всіх блокпостів» Мелітопольського району – мер міста
298932 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українські війська зможуть звільнити Мелітополь в осяжному майбутньому, вважає мер міста Іван Федоров. Про це він заявив у відеозверненні увечері 6 червня.

Федоров нагадав, що президент України Володимир Зеленський 5 червня відвідав Запорізьку область із візитом. Він також повідомив, що, за його даними, російські війська відійшли з блокпостів у районі обласного центру.

 

«Три дні тому з території Мелітопольського району майже з усіх блокпостів рашисти вже поїхали. Поїхали, бо наші героїчні військові роблять все можливе і неможливе, щоб якомога швидше очистити нашу територію від рашистських загарбників. Також лишається фактом те, що кілька днів тому навіть із Василівки рашисти перемістилися в бік Зеленого Гаю, боячись наступу наших українських героїчних військовослужбовців», – заявив він.

Мер міста висловив переконання, що «в найближчі тижні чи місяці Мелітополь буде деокупований».

Від 25 лютого Мелітополь перебуває під контролем військ РФ. На початку травня мер Іван Федоров заявляв, що з окупованого міста виїхали понад 60% жителів, а основними проблемами тих, хто залишився, стали дефіцит продуктів та безробіття.

radiosvoboda.org

Теги: окупанти, війна в Україні,росія,Українські війська,Мелітополь,Іван Федоров,російські окупанти,блокпост