«З ДНЕМ ЖУРНАЛІСТА, ШАНОВНІ КОЛЕГИ!»,- МІЗРАХ ІГОР

«З ДНЕМ ЖУРНАЛІСТА, ШАНОВНІ КОЛЕГИ!»,- МІЗРАХ ІГОР
293814 ПЕРЕГЛЯДІВ

Акул пера, свої колег, щиро вітаю з Днем журналіста!  

Ох, і вибрали ми собі професію - вдома нас не застати..., дома ми не сидимо.  Весь час у роз'їздах, відрядженнях — чи то інтерв'ю, чи то стаття, чи то опитування.  

Будьте здорові, нехай у Вас на все вистачає сил та енергії!  Будьте щасливі – так приємно бачити, як палають Ваші очі після вдалої статті!

Четверта влада. Не більше, не менше. Саме так назвала нас сама історія. Тому прийміть у День журналіста вдячність за шляхетну та відповідальну працю.  За щирі репортажі, нариси, статті.  За чесну та доброчесну позицію.  За вагоме та аргументоване слово.  Нехай над нашою головою завжди сяє мирне небо.  Нехай хмари ніколи не затьмарюють його.  Нехай вам все і завжди дається легко, швидко, просто!

Вітаємо працівників засобів масової інформації з Днем журналіста! | ТГРК  "Либідь Плаза"

Тільки завдяки нашій непосильній праці люди завжди дізнаються про події у світі першими, переживають чужі щасливі та сумні історії, знайомляться з великими людьми.  Ми – вуха та очі, незмінні посередники між громадськістю та народом. Нехай у День журналіста здійсняться наші заповітні мрії, щоб наша красномовність отримала гідний відгук, принесла нам бажану популярність. А професійне свято принесе безліч усмішок та беззавітного щастя.

Як тільки нас не називають: четверта влада, акули пера та навіть продажні писаки!  Але насамперед – ми журналісти, люди, які стоять на захисті прав і свобод громадян!

Теги: День журналіста,Мізрах Ігор,Мизрах Игорь ,журналісти,артист, юрист, економист, певец, вокалист, Мизрах Игорь Мізрах Ігор Аркадійович політичний експерт, Мізрах Ігор Аркадійович Игорь Мизрах,Игорь Мизрах Полнолуние, Украина, Мизрах Игорь Аркадьевич, Мизрах Википедия, Мизрах , Игорь Мизрах Википедия, Игорь Мизрах , Мізрах Ігор Аркадійович політичний експерт,Мізрах Ігор Аркадійович,Ігор Аркадійович