Гройсман – шизофренік?

Гройсман – шизофренік?
351413 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вінничани запитують, чому колишній мер Вінниці та екс-прем'єр-міністр України Володимир Гройсман не захищає нашу країну від агресора.

За повідомленнями ЗМІ, два тижні від початку нападу путінської армії на Україну він ховався в приватному бункері. І лише згодом з'явився у Вінниці, де йому запропонували очолити міжрегіональний гуманітарний штаб. За рахунок надходжень вінничан та іноземців він та члени його кишенькової партії “Українська стратегія Гройсмана”, які мають більшість у міській та обласній радах та впливають на розподіл бюджетних коштів – тобто розкрадають їх, розвивають сітку виборців під майбутні парламентські та місцеві вибори.

Справді, резонне питання. Чому Гройсман не в армії?

У 1994 році, в 16 ​​років, з подачі свого тата, ставши комерційним директором ринку "Юність", вирішив відкосити від армії.

Гройсман-старший домовився з головним лікарем обласної психіатричної лікарні Вадимом Клочком про медичний діагноз "шизофренія".

Володимир Гройсман відкосив від служби, а незабаром, в 2002 році у віці 24 років, його було обрано мером Вінниці.

Потрібно було терміново знищити медичну картку, що Вадим Клочко й зробив. А натомість отримав прохідне місце депутатом у вінницькій міській раді та абсолютну свободу дій на посаді головного лікаря.

Що маємо в сухому залишку?

Шизофренік Гройсман керував містом, а згодом і всією країною в кріслі прем'єр-міністра з подачі свого спільника Петра Порошенка, син якого Олексій, до речі, теж зараз чомусь не на війні.

Результати відомі. Економіка знищена, армія – розвалена.

А що ж зараз?

Чому Володимиру Гройсману сьогодні не вручають повістку?

Про це поговоримо у наступному матеріалі…

Ярослав Хвацький

Теги: Володимир Гройсман, Вінниця, Петро Порошенко, гуманітарний штаб, армія, війна