Російський олігарх Буряк продовжує заробляти в Україні і будує котеджі в Конча-Заспі

Російський олігарх Буряк продовжує заробляти в Україні і будує котеджі в Конча-Заспі
27387 ПЕРЕГЛЯДІВ

БАДи з-за МКАДу: попри майже три місяці з початку повномасштабної війни, в Україні продовжує працювати компанія московського олігарха Буряка. А сам росіянин володіє тут майном на мільярди доларів і планує нові проєкти на Київщині.

Один з тих, хто продовжує збагачувати країну-агресора – Дмитро Буряк. Він російський олігарх і кавалер ордену "За відродження росії". Ця громадська відзнака рф була заснована на початку 2000-х, за цей час ордени отримали такі одіозні особистості як Юрій Лужков, Іосиф Кобзон та Леонід Рошаль. Буряка нагородили за "соціально орієнтований бізнес".

Головне джерело доходів олігарха – компанія Vision, яка торгує БАДами. Попри війну, компанія продовжує функціонувати в Україні.

Одна з дистрибуторок Vision підтвердила у телефонній розмові журналістам "СтопКору", що компанія і зараз реалізує свою продукцію, доставляючи її "Новою поштою". За її словами, дистрибутори мають відповідний патент, розмитнюють товари й сплачують податки зі своїх процентів.

Дистрибуторка підтвердила, що компанія продовжує торгувати в Україні

Крім того, пан Буряк володіє в Україні активами на мільярди доларів. Серед них – ПТЦ "Атмосфера", ТЦ "Домосфера", готель "Ramada Encore Київ", бізнес-центр "Європа", офісний центр "DeVision" тощо.

Російський олігарх не збирається припиняти заробляти в Україні. Наразі він планує побудувати під Києвом елітні котеджі у Конча-Заспі та Козині. Ціни на нерухомість у цих селищах стартують від мільйона доларів.

Буряк Домосфера

Раніше "СтопКор" повідомляв, що наразі Буряк має литовське громадянство. Попри це, в росії у нього залишилося нерухоме майно. За даними ЗМІ, він також продовжує бути президентом компаній групи "Vision International People Group" у рф.

Джерело

Теги: Націоналізація ,Націоналізація російського майна ,російське майно,майно,Росія,економіка ,війна з Росією,війна , війна в Україні,Україна,БАД,БАДи,олігарх Буряк,олігарх ,Буряк,Київщина,Дмитро Буряк,Юрій Лужков, Іосиф Кобзон ,Леонід Рошаль,компанія Vision,Vision
Автор: wikibazacom