Денис Монастирський нагородив працівників системи МВС, які обороняють Харківщину

Денис Монастирський нагородив працівників системи МВС, які обороняють Харківщину
296197 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністр внутрішніх справ України з робочим візитом відвідав населені пункти Харківської області, які знаходяться під обороною ЗСУ, військовослужбовців Національної гвардії, Державної прикордонної служби, офіцерів Національної поліції та рятувальників ДСНС. 


 
Міністр відзначив особистий внесок присутніх бійців у захисті суверенітету та незалежності України. 


 
Денис Монастирський висловив переконання, що Україна захистить свою свободу в цій війні, а наші захисники переможуть російських загарбників. Міністр внутрішніх справ також від імені Президента, воїнів та від себе особисто подякував всім, хто  залишилися на своєму робочому місці. 

«Саме завдяки вам ми знаходимось сьогодні в українському місті, завдяки вам ми незабаром вийдемо на кордон України. Дякую всім вам і вашим підлеглим, дякую усім вашим побратимам!», – зазначив Денис Монастирський


 
«Ви мужньо та самовіддано виборюєте нашу свободу та йдете у контрнаступ по багатьох напрямках Харківської області. Кожен із вас не просто захищає, а наближає Україну до перемоги», - сказав міністр. 


 

 

 

 

За мужність і героїзм, виявлені під час відсічі збройної агресії російської федерації проти України, захисті державного суверенітету та територіальної цілісності держави, Указами Президента України та наказами Міністра внутрішніх справ України воїнів нагороджено: 
 
- Орденами «За мужність» ІІІ ступеня, 
- орденами Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, 
- медалями «За військову службу Україні», 
- медалями «За бездоганну службу» ІІІ ступеня, 
- медалями «Захиснику Вітчизни», 
- відомчими заохочувальними відзнаками МВС України «Вогнепальна зброя». 


 

Департамент комунікації МВС України

Теги: Денис Монастирський, війна в Україні,МВС України,міністр внутрішніх справ України,ДСНС України,Харків