Володимир Зеленський став найвпливовішою людиною 2022 року за версією журналу Time

Володимир Зеленський став найвпливовішою людиною 2022 року за версією журналу Time
269691 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент України Володимир Зеленський очолив рейтинг найвпливовіших людей 2022 року за версією читачів американського журналу Time. Друге місце посів Ілон Маск, а третє — Борис Джонсон.

Про це йдеться на сайті Time.

Зазначається, що всього в опитуванні взяли участь 3,3 мільйона людей. Зеленський набрав 5% від усіх голосів, посівши перше місце в рейтингу.

«Коли російські війська розпочали повномасштабне вторгнення в Україну в лютому, Зеленський, комік без політичного досвіду до того, як він був обраний президентом України в 2019 році, був викинутий на світову арену і згуртував лідерів на підтримку України», — пише видання.

На другому місці опинився американський підприємець, гендиректор Tesla і SpaceX Ілон Маск з 3,5% голосів. Третім у рейтингу найвпливовіших людей року став прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон з 3,4% голосів.

Далі у списку, набравши 3,2% голосів, опинилися медики, роль яких, як зазначає Time, залишається вирішальною в боротьбі з COVID-19. На п’ятому місці — президент США Джо Байден із 3,1% голосів. Повний список із 100 найвпливовіших людей 2022 року за версією Time журнал обіцяє оприлюднити 23 травня.

nta.ua

Теги: Володимир Зеленський,Time,журнал Time,Борис Джонсон,Ілон Маск,Президент України