Микола Голомша: «Я вимагаю притягнути Путіна до міжнародної кримінальної відповідальності»

Микола Голомша: «Я вимагаю притягнути Путіна до міжнародної кримінальної відповідальності»
296458 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ще раз хочу повернутись до питання притягнення путіна до відповідальності, в тому числі міжнародно-кримінальної. Законодавство світу і наше законодавство не готово до викликів, які сьогодні скоюють рашисти. 

Переговори з путіним не мають змісту. Ну по-перше це брехливі і цинічні індивідууми в команді терористичної країни віри яким взагалі нема(останній приклад Азов). По-друге путін світовий злочинець-терорист, який організував вторгнення на нашу територію - його рашисти скоїли і скоюють безперервно геноцид українців, терористичні акти, десятки тисяч тяжких воєнних і злочинів проти людяності в Україні.

Всі ці злочини проти людяності, геноцид, знищення середовища життя тривають і загрожують державі і народу України, тобто це триваючий злочин. Про який імунітет президента-злочинця можна говорити? Як зупинити агресора, який плює на всі міжнародні закони, не виконує резолюцію Генасамблеї ООН про припинення агресії проти України? Вважаю, що треба діяти у відповідності до ситуації, яка щоденно увінчується великою кількістю людських жертв і нищенням можливості людям жити на своїй землі, - руйнацією будинків, помешкань,цинічним розстрілом снайперами і артилерією, бронентехнікою гуманітарних коридорів мирних людей, кожноденно гинуть маленькі діти, демонструються сюжети з відірваними кінцівками, і відкопуванням маленьких дітей з-під завалів, не кажучи вже про доросле населення. При тому путін в інтерв‘ю, на різних «форумах» свого внутрішнього гатунку поширює брехливу інформацію про відсутність всіх описаних вище фактів, через свої брехливі змі зомбує свій народ проти українців зі страшилками нацизму, перевертаючи і викривляючи факти, приховуючи страшні злочини проти України і українців, що кояться з його подачі. Укриває факти великих жертв і в першу чергу серед своїх військових, чинить руйнацію заготівлі продовольства не тільки для України, а й для світу.

За його узгодженням рашисти розкомплектовують, розкрадають заводи, фабрики, викрадають сільськогосподарську, промислову продукцію, техніку. Скажіть, про які переговори і про що можна говорити зі злочинцем. В чиїх інтересах «зберігати» «чистоплотність» імунітету цього «президента»? Напевно, що потрібно діяти, вносити кримінальне провадження проти путіна, брати санкцію на його арешт одночасно із пропозиціями прийняття змін і доповнень до міжнародного законодавства. У нас на законодавчому рівні запропонувати прийняти мораторій на скасування смертної кари проти світових, воєнних злочинців, геноциду та злочинів проти людяності рашистами у загарбницькій війні в Україні  і організаторів цих злочинів.

Це перший крок до реальних дій на рівні міжнародно-законодавчої діяльності і забезпечення виконання резолюції Генасамблеї ООН, рішення цього ж Міжнародного суду про припинення рашистами агресії в Україні та надання Міжнародному кримінальному суду та Міжнародному суду ООН більш дієвих і ефективних норм для встановлення справедливого вироку та рішення ! Держава має бути більш дієвою і більш ініціативною у плані захисту своїх людей і інтересів. Ніяких переговорів з рашистами - на томість звернутись до світових лідерів, до ООН, на виконання резолюції Генасамблеї ООН про припинення невиправданої агресії проти України, як країни жертви вторгнення, звільнення окупованого Криму і ОРДЛО. Змусити рашистів поважати Міднародне право і світопорядок, а інакше то ми всі в світі не люди. Світ не має права спостерігати над знищенням не тільки території суверенної держави, а й ні в чому не повинних людей !

Вчімось відстоювати свої інтереси і домагатись правди! 

Слава Україні!

Теги: Микола Голомша,путін,Азов, Азовсталь, війна в Україні,міжнародна кримінальна відповідальність,голомша микола ярославович,резолюція Генасамблеї ООН,окупанти,росія