"Україна повернеться": Володимир Зеленський звернувся до українців, які знаходяться під окупацією

"Україна повернеться": Володимир Зеленський звернувся до українців, які знаходяться під окупацією
277736 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент України Володимир Зеленський звернувся до мешканців тимчасово окупованих міст і громад. Він заявив, що Україна повернеться до них.

Про це він сказав в своєму відеозверненні.

"Херсон, Мелітополь, Бердянськ, Енергодар, Маріуполь і всі-всі наші міста і громади, які перебувають під окупацією, – під тимчасовою окупацією, – мають знати, що Україна повернеться", - сказав президент.

Зеленський зазначив, що наша держава нікого не кидає і повертає те, що належить Україні по праву.

Зазначимо, 17 травня радник голови Офісу президента Олексій Арестович в ефірі "Фегин Live" повідомив, що у тимчасово окупованих Мелітополі, Херсоні та навіть Криму діють українські партизани. Українці продовжують воювати за свою свободу. 

Він заявив, що місцеві партизани завдають точні, точкові та чутливі удари у потрібних місцях, а не займаються широким партизанським рухом з масштабними ударами.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Мелітополі українські партизани ліквідували військових окупаційної армії рф високого рангу. Як повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація, окупанти цю ситуацію намагаються приховати, але у місті російські військові почали посилено перевіряти приватний транспорт, ймовірно, у пошуках партизан

18 травня мелітопольскі партизани, за інформацією ЗМІ, підірвали бронепоїзд загарбників. Наразі кількість постраждалих і загиблих окупантів уточнюється.

Теги: Володимир Зеленський, війна в Україні,Президент України,Херсон,Мелітополь,Бердянськ,Енергодар,Маріуполь,українці, Офіс Президента України,окупація,окупанти