ДНІПРОВСЬКИЙ «АЗОВ» ТА ДРУГИЙ ПЕРІОД ВІЙНИ

ДНІПРОВСЬКИЙ «АЗОВ» ТА ДРУГИЙ ПЕРІОД ВІЙНИ
49364 ПЕРЕГЛЯДІВ

Національний підрозділ «Азов» набув рис особистого ворога кремлівського ліліпута та його наляканих посіпак не тільки через мужність та вишкіл особового складу. Це явище має потужну ідеологічну складову, поширюється чи не на всі сфери буття і за своєю глибиною та суттю давно набуло рис принципового світоглядного протистояння.

Агресивна риторика кремля від початку базувалася на тому, що українці це вигадана нація, позбавлена історичного підґрунтя та духовного стрижня, слабка, роз’єднана та приречена на перебування під керівним наглядом патріархальної євразійської московії.

В свою чергу «Азов», як національне явище, від моменту створення розбудовував та поширював свою воєнно-патріотичну доктрину на основі народної єдності та української переваги, цементуючи українство та вміло перекладаючи багатовікові народні істини на мову сучасності.

Діяльність «Азова» стала одним із ключових та найбільш виразних чинників формування Нації в період новітньої історії, на що вороги України звично відгукнулися звинуваченнями у нацизмі, тероризмі та відірваності від народу.

Впевнену перевагу слова та діла азовців зручно та показово розглядати на окремих прикладах та долях, і те, як сьогодні живуть, воюють та перемагають командир 98-го окремого ТрО «Азов» (м. Дніпро) Родіон Кудряшов та його побратими, є чудовим підтвердженням цього твердження.

З 2014 року Родіон Кудряшов багато та плідно працював над розгортанням волонтерських осередків та патріотичних центрів, створених та працюючих задля зміцнення українського суспільства, популяризації цінностей Незалежної України та надання їм дієвого сучасного характеру.

Патріотичні місії довели свою величну ефективність в перші ж години великої війни. До лав дніпровського «Азову» вступили ветерани війни на сході, які не були формальними учасниками політичного руху, футбольні фанати, люди з національних дружин-центурій та просто молоді українці, яким вистачило того, що вони знали та чули про «Азов», аби забажати стати його частиною в час випробувань.

Це дозволило Родіону Кудряшову вміло поєднати молодий порив та воєнний досвід, за лічені тижні перетворивши дніпровський «Азов» на великий та дієздатний бойовий підрозділ.

На початку війни ТрО «Азов» ефективно знищував командні пункти російських інформаторів та  ліквідував мережу російських ДРГ в Дніпрі, не давши жодного шансу російським окупантам та шпигунам.

Зараз його підрозділи знаходяться не тільки в місті, але й у прифронтових областях, де вони приймають участь у рейдових діях частин ЗСУ та проводять самостійні воєнні операції.

Розрахунки кремлівських колдунів не витримали випробування українською правдою. Мешканці звільнених територій Запорізької області зустрічають бійців «Азова» щирими сльозами радості, обіймами та розповідями про звіряче свинство російських солдатів, справжнє обличчя яких їм судилося побачити впритул.  

Крім виконання бойових завдань в сусідніх областях, дніпровський «Азов» чітко виконує поточні завдання міської Тероборони.  Родіон Кудряшов та його бійці забезпечують охорону об’єктів та безпеку громадян, розподіляють  гуманітарну допомогу містянам та біженцям, переймаються проблемами всіх, хто постраждав від війни.

Командир батальйону Родіон Кудряшов навіть в дні війни не вважає можливим ігнорувати інформаційну складову українського протистояння російській агресії. Саме  стала система  цінностей є основою незламності бійців «Азову» та їх переможної звитяги, тому російська пропаганда продовжує створювати та поширювати безліч фейків та наклепів для дискредитації добровольчих батальйонів та зменшення їхнього впливу на людей та державу.

Активна діяльність комбата Кудряшова та його товарішів на інформаційному фронті дає свої наслідки.  Японія вибачалась перед «Азовом» і виключила батальйон з списку заборонених терористичних організацій, до яких формування було віднесено через брехливі наративи російської пропаганди.

Родіон Кудряшов має намір зробити все можливе, щоб світові ЗМІ та уряди припинили поширювати з подачі москви фейкові пропагандистські обвинувачування.  Систематична праця по юридичному  захисту та протидії дискредитації добробатів вже почалась, до цієї боротьби залучається все більше впливових міжнародних інституцій.

Росія хоче і намагаються легалізувати власне насильство і військові злочини, стверджуючи що бореться  з «новим нацизмом» та демонізуючи «азовців», але світ починає розуміти правду. В тій самій Японії вже вийшов великий сюжет про справжню діяльність мужніх бійців полку «Азов», їх мужність та відданість Нації та державі.

Крім участі у військових операціях та інформаційного спротиву, дніпровський підрозділ ТрО «Азов» продовжує викорінення ганебних явищ пострадянського життя, з якими боровся з дня свого створення. Антикорупційна діяльність та боротьба з російським криміналом завжди були в пріоритеті для Родіона Кудряшова та його команди, а під час війни з'явилися більш дієві важелі для очищення від них українського життя.

Адже, як вже зазначалось, «Азов» це не лише військовий підрозділ. Це перш за все, політичне формування національного масштабу, яке впевнено поширило свої здорові погляди та переконання на різні прошарки українського суспільства, формуючи націю свідомих та дієвих патріотів-державників. 

На думку Родіона Кудряшова, «Азову» слід поєднувати участь у боях із системною суспільно-патріотичною роботою, яка згуртовує українське суспільство.

Командира батальна переконаний, що саме свідомий патріотизм, загартований у вогні великої війни, стане основою національної ідеології при побудові нової України після нашої перемоги.

Теги: Національний підрозділ «Азов» ,Національний підрозділ Азов,Азов,Голова штабу “Нацкорпусу” Родіон Кудряшов,Нацкорпус Родіон Кудряшов,Родіон Кудряшов,Родіон Олегович Кудряшов,командир 98 батальйону 108 бригади ЗСУ Родіон Кудряшов,Кудряшов,Голова штабу “Нацкорпусу” Кудряшов, Кудряшов Родион Олегович,Кудряшов Родион ,ТрО «Азов»,ТрО Азов,Дніпро
Автор: wikibazacom