Зворушлива зустріч динамівців з українськими біженцями перед матчем в Швейцарії

Зворушлива зустріч динамівців з українськими біженцями перед матчем в Швейцарії
46746 ПЕРЕГЛЯДІВ

У середу, 4 травня, київське «Динамо» провів черговий матч у рамках благодійного турне “Match for Peace! Stop the War” («Матч за Мир! Зупинимо Війну!»).

Суперником «біло-синіх» був багаторазовий чемпіон Швейцарії – «Базель». Перед виїздом на гру до нашої команди завітали до готелю близько сотні українських біженців – жінки та діти. Співвітчизники фотографувалися з футболістами та президентом клубу Ігорем Суркісом, динамівці, у свою чергу, із задоволенням роздавали автографи.

Маленькі вболівальники підготували для динамівців сюрприз – заспівали пісні, а також подарували кожному футболісту підписаний пакетик із горіхами. Один із хлопчиків настільки розхвилювався, що заплакав і не хотів відпускати команду на гру.

Отримані емоції під час зустрічі дали динамівцям додаткову мотивацію перед майбутнім матчем.

Організатор зустрічі: «Help Ukrainian Mother’s»

Інформаційна підтримка:

  • Lucky Ukraine 
  • VIDNOVA Ukrainian Swiss Women Foundation

За інформацією Олеся Тарасенко

Теги: Lucky Ukraine ,VIDNOVA Ukrainian Swiss Women Foundation,Украина , Война, Война с Украиной, война в Украине ,Help Ukrainian Mother’s, Україна, війна в Україні, війна з рф,Війна,Швейцарія,Базель,Match for Peace! Stop the War,Матч за Мир! Зупинимо Війну,Ігор Суркіс,Суркіс,Суркис Игорь
Автор: wikibazacom