Донька херсонського зрадника Сальда у Монако вчить людей, як правильно багатіти

Донька херсонського зрадника Сальда у Монако вчить людей, як правильно багатіти
56002 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поки батько в окупованому Херсоні зраджує державу, донька в Європі навчає людей ставати "господарями життя". Журналісти "СтопКору" розшукали доньку колаборанта Володимира Сальда на Французькій Рив’єрі й довідалися, чим вона заробляє на лакшері спосіб життя.

Ексмеру Херсона Володимиру Сальдо, який днями очолив окупаційну "обласну військово-цивільну адміністрацію" регіону, загрожує довічне ув’язнення: за матеріалами СБУ прокуратура оголосила про підозру херсонським гауляйтерам. Санкція статті також передбачає конфіскацію майна.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, через членів родини і підставних осіб Сальду належить низка підприємств та об’єктів нерухомості на Херсонщині, в Одесі, Києві та на території анексованого росіянами Криму.

А донька колаборанта Ірина постійно проживає в Європі, веде насичене світське життя та займається інвестиціями в елітну нерухомість на Лазурному узбережжі. Йдеться про французьку частину Рив'єри – курортної зони на узбережжі Середземного моря, на території Франції та Монако, що включає такі міста як Сен-Тропе, Антиб, Ніцца, Канни й Монте-Карло.


Ірина Сальдо у 2015-1016 роках на світових подіях у Монако та Каннах

Щоправда, після публікації попереднього матеріалу "СтопКору" про статки Сальда особистий сайт пані Ірини, присвячений її бізнесу з придбання та перепродажу чи здачі в оренду люксових апартаментів, дивним чином зник з теренів інтернету. Можливо, родина Сальда намагається приховати будь-які сліди європейської нерухомості від слідчих органів? Чи то донька-рантьє вирішила дистанціюватися від батька-колаборанта, розпочати нове життя й змінити рід діяльності?

Адже у всіх соцмережах Ірина також замінила власне ім’я та прізвище на псевдонім. Відтепер жінка називає себе "Діадема Луїр" і навчає інших, як за допомогою медитацій та енергопрактики "зробити квантовий стрибок у галузі позитивного мислення, фінансів та ефективної комунікації", "перепрограмувати свідомість" та стати справжнім "господарем життя".


Жінка обіцяє "бережно перепрограмувати" ваш мозок

Судячи з публікацій в інстаграмі, Ірина відвідує камерні концерти на підтримку України у Франції. Відео з івенту від 10 квітня вона супроводила побажанням українською та російськими мовами "улюбленому місцю" вистояти та "розквітнути наново".

Про власні трансформації й тернистий шлях до багатства Ірина Сальдо відверто розповідає у повчальних відеороликах у своєму тіктоці.

"Ви мабуть вже знаєте, що я – професійний ріелтор на півдні Франції, в окрузі Монако. Мій шлях у нерухомості та новобудовах почався у 2015 році, після того як я отримала свій МВА в Парижі та переїхала на південь Франції. Старт був дуже вдалим, і мені дуже хотілося додати свій напрямок, оскільки я мріяла про пасивний дохід", – розпочинає Ірина одну зі своїх історій.

За словами жінки, вона начебто придбала в кредит спершу одні, потім – другі апартаменти.

Ірина Сальдо займалась інвестиціями в елітну нерухомість на Лазурному узбережжі

"А згодом мені почали люди віддавати свої квартири для менеджменту в сезонній оренді. Мені здавалося, що це – золоте дно. Я обожнюю естетику інтер’єрів, я продаю новобудови, залучаю інвестиції. І ще мені вдалося запустити власний напрямок. Мені – експату у Франції! Я намацала дещо велике", – ділиться вона.

Ірина стверджує, що відчула неймовірну гордість за себе й почала "працювати, як кінь". Адже на її шляху трапились "великі труднощі управління" – неохайні та непунктуальні покоївки, а дохід від "процвітаючого бізнесу" зі здачі елітного житла в оренду дивним чином не покривав навіть витрати на прання білизни. Тож жінка пожалілась, що їй довелося власноруч прибирати в квартирах, прати й прасувати білизну та рушники. А опісля – звернутись до "коуча", який і відкрив їй "алхімічну формулу успіху".

Тож тепер пані Сальдо з лакшері апартаментів на Лазурному узбережжі вчить інших, як правильно багатіти. Один сеанс "стратегічної нейросесії" новоспечена коуч оцінює не багато, не мало – у 375 євро. Адже попередньо провела "глибокі наукові розкопки" з особистим ментором у Канаді.

Пані Ірина навчає ставати "господарями життя", один сеанс-375 євро

Тим часом в окупованому й доведеному росіянами до гуманітарної кризи Херсоні її батько, так званий "голова Херсонської ОВЦА" Володимир Сальдо заявив, що місцевим пенсіонерам буцімто вже почали виплачувати пенсії в рублях. Імовірно, йдеться про "фінансову допомогу" нужденним у розмірі 10 тисяч рублів (аналог 134 євро), якої херсонцям не вистачило б навіть на пів сеансу у доньки гауляйтера.

Сальдо також публічно назвав Херсонщину "областю у складі України, яка перебуває під контролем російської федерації".


Сальдо - колаборант, якого окупанти призначили псевдогубернатором Херсонщини 

Нагадаємо, 17 березня Офіс Генерального Прокурора України повідомив про відкриття провадження щодо державної зради, пов'язаної зі створенням псевдооргану влади на Херсонщині. У злочині, зокрема, підозрюють скандального блогера Стремоусова та ексмера Херсона Сальда.

Джерело

Теги: прокуратура ,Володимир Сальдо ,Франція ,війна з Росією, війна з рф, війна в Україні,війна ,Україна,Російська Федерація, Російська агресія ,Сальдо,Херсон,Європа,Ірина Сальдо,Ексмер Херсона Володимир Сальдо,Ексмер Херсона Сальдо,Ексмер Херсона ,Херсон Володимир Сальдо,Херсон Сальдо,Володимир Сальдо Вікіпедія,Сальдо Вікіпедія,Офіс Генерального Прокурора України,Офіс Генерального Прокурора ,Офіс Генпрокурора України,Офіс Генпрокурора ,Генпрокурор України,Генпрокурор ,Монако ,Херсонщина
Автор: wikibazacom