Божественна Пасхальна Літургія в Цюріху (Швейцарія)

Божественна Пасхальна Літургія в Цюріху (Швейцарія)
28108 ПЕРЕГЛЯДІВ

Рекордна кількість людей відвідала 23 квітня в Українській Церкві в Цюріху (Швейцарія) Пасхальну Божественну Літургію за участі Отця Назарія та Посла України в Швейцарії Артема Рибченко.

 

Цього року кількість вірян що відвідали Літургію була дуже великою - рекордною за всі роки існування української церкви. Участь у спільній молитві приймали не лише українці, але і небайдужі до нашої долі швейцарська громада.

 

Українська діаспора долучилась до випікання традиційних Пасочок та виготовлення крашанок для усіх тих, хто не мав змоги цього року власноруч зібрати великодній кошик.

 

Великдень – це утвердження віри, перемога життя над смертю. Це день, коли серце кожного християнина наповнюється радістю, добром і справедливістю.

 

Святе таїнство Воскресіння Господнього і спільна молитва ще раз згуртували українців навколо непоборної Віри в Перемогу Світла над Тьмою.

 

У цей світлий день Христового Воскресіння бажаємо вам любі українці здоров’я, злагоди, Божого благословення, духовного відродження, надії на краще майбутнє.

 

Нехай у всі наступні дні небо над нами буде чисте, без свисту ракет і вибухів бомб. Нехай здійсниться мрія кожного українця про перемогу над ворогом і такий очікуваний мир на рідній землі.

 

Нехай наша славна Україна відновиться з руїн і буде процвітати й розвиватися. Цьому допоможе щира молитва і сумлінна праця кожного українця на своєму місці.

 

Нехай Божа ласка завжди буде з вами в цей непростий час, а віра зміцнює серце й допомагає творити добрі справи!

 

Де б ми не були - у сердці з нами Бог. І допоки палає це полум’я Любові до Всевишнього в наших сердцях, доти живе наша нація. Слава Україні! 

 

Служіння відбулося за підтримки:

Посольство України в Швейцарії

UVZO - Ukrainischer Verein Zentral und Ostschweiz

Lucky Ukraine

 

\

 

Теги: Божественна Пасхальна Літургія в Цюріху ,Божественна Пасхальна Літургія ,Пасхальна Літургія ,Пасха,Літургія в Цюріху ,Цюріх,Швейцарія,Україна,Отець Назарій,Посол України в Швейцарії Артем Рибченко,Посол України в Швейцарії Рибченко,Посол України в Швейцарії ,Посол України Артем Рибченко,Посол України Рибченко,Посол України ,Посол ,Артем Рибченко,Рибченко,Святе таїнство Воскресіння Господнього,Воскресіння Господнього
Автор: wikibazacom