Медведчук звернувся до президентів України та РФ з проханням обміняти його на захисників і мешканців Маріуполя (відео)

Медведчук звернувся до президентів України та РФ з проханням обміняти його на захисників і мешканців Маріуполя (відео)
34667 ПЕРЕГЛЯДІВ
Затриманий Службою безпеки нардеп Віктор Медведчук звернувся до Президента України Володимира Зеленського та Президента РФ Володимира Путіна з пропозицією обміняти його на захисників і мешканців Маріуполя.
Він зазначив, що ті перебувають у заблокованому місті, не маючи безпечного виходу через гуманітарні коридори.
Агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять мирне населення, блокують доставку в місто гуманітарної допомоги, примусово вивозять українців на територію рф та свідомо руйнують місто.
При цьому у заблокованому Маріуполі залишаються, за різними оцінками, близько 120 тисяч мирних жителів, а місто продовжують боронити бійці полку «Азов» та 36ої бригади морської піхоти.
Нагадаємо, що СБУ затримала Медведчука 12 квітня. Згодом Голова СБУ Іван Баканов розповів деталі спецоперації із затримання нардепа-втікача. Він повідомив, що ФСБ РФ намагалась вивезти його спочатку до Придністров’я, а згодом – до Москви. СБУ затримала Медведчука по дорозі – на виїзді з Київської області.

ssu.gov.ua

Теги: СБУ, СБ Украины,Служба безопасности,Служба безопасности Украины, СБ України,Украина,Україна, Служба Безпеки України,Служба безпеки, Виктор Медведчук,Медведчук,Виктор Медведчук Википедия,Медведчук Википедия,Віктор Медведчук Вікіпедія,Медведчук Вікіпедія, Віктор Медведчук,ФСБ,ФСБ РФ, Російська агресія ,Російська Федерація,Росія,Голова СБУ Іван Баканов,Голова СБУ Баканов,Голова СБУ ,Іван Баканов,Баканов,Іван Баканов Вікіпедія,Баканов Вікіпедія,Маріуполь,Мариуполь,Азов,Київ, Київська область
Автор: wikibazacom