ЗАХИСНИК УКРАЇНИ МАКСИМ МАРЧУК!

ЗАХИСНИК УКРАЇНИ МАКСИМ МАРЧУК!
320444 ПЕРЕГЛЯДІВ

Продовжується героїчний Український спротив російському вторгненню. Кремлівські орки гинуть тисячами, здаються в полон, кидають техніку та вкрадене в українських оселях добро.

Міністерство оборони України, 2 квітня повідомило, що Київщину повністю звільнено від агресора.

“Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область - звільнені від загарбника. Однак громадянам варто утриматися від заїзду у звільнені населені пункти, поки не завершиться розмінування”. Про це повідомила заступник Міністра оборони України Ганна Маляр у Фейсбук.

Наші бійці, які вибиваючи ворога, першими увійшли в Бучу, Гостомель та Ірпінь, побачили страшну картину, залишену по собі ординцями-рф, які вторглись на наші землі, бо так бажав їх бункерний-царь. 

Інформація ТСН

Людям розбивали голови та прострілювали ноги, чоловіків убивали, а жінок гвалтували. Невідворотний гаазький трибунал отримав нові скорботні свідчення/докази дикості руського міра, цинізму путінської орди. 

Інформація BBC Україна

Злочини російської армії не залишилися безкарними, поля і траси всипані понівечиними трупами ванєк і нікіт, які посміли ступити на святу українську землю зі зброєю в руках.

Ірпінь, Гостомель, Буча…  От він, у всій красі! Справжній “рускій мір”!    

Разом із ЗСУ, найкращою армією третьої від Сонця планети, ворога знищують воїни Територіальної Оборони України, українці мирних професій, у чиїх тілах і душах владно заявляє про себе непереможний козацький генотип.

Бійці Тероборони охороняють мости та дороги, палять танки та БТРи ворога, беруть полонених та звільняють села. Їх мужність і вміння вже лягли до основи майбутньої воєнної доктрини України, яка передбачає взаємодію найкращої армії світу та озброєних чоловіків, які володіють всіми сучасними способами ведення війни.

Спілкуючись із бійцями Територіальної Оборони, ми зустріли людину на ім'я Максим Марчук.  Відважний і безжурний, він уже набув поваги побратимів і дав ворогові спробувати на смак переможну звитягу української зброї.

Максим Марчук з патріотами-побратимами боронять Українські землі     

У мирному українському вчора Максим Едуардович Марчук був підприємцем. ЗМІ часто хвалили його, називаючи бізнесменом майбутнього та представником нової генерації українського ділового світу.

Максим Марчук кандидат технічних наук, він отримав міжнародний ступінь бакалавра в галузі фінанси та кредит та має багаторічний успішний досвід управління у банківській та фінансовій сферах, а також антикризового та інвестиційного менеджменту на українському ринку.

Марчук Максим засновник фінансово-промислової групи «BRUA» та член Наглядової Ради «Міжнародної страхової компанії», яка надає своїм клієнтам найширший спектр послуг, що передбачають комплексні програми захисту інтересів бізнесу.

Максим Едуардович активно займається питаннями економічних інтересів країни, він впевнено увірвався в каламутні процеси, що виникли навколо гордості України, підприємства «Мотор Січ», і його ініціатива допомогла зберегти інвестиційні інтереси промислового та оборонного гіганта країни.

Преса писала, що завдяки таким функціонерам, як Максим Марчук, це велике підприємство зберегло право на життя, а країна продовжує поповнювати скарбницю з допомогою його податків.

Перед тим, як взяти до рук зброю, Марчук Максим віддав Батьківщині борг бізнесмена. Він організував міжнародний платіж, яким озброїв рідну армію сотнями автоматів, артилерійськими системами та найсучаснішими системами знищення ворога.

Українське Народне Телебачення. Телеканал УНТ

Після цього ділового вчинку Марчук Максим Едуардович дозволив собі забути, що він успішний підприємець та кандидат наук, і разом із тисячами співвітчизників став запорожцем, непереможним воїном своєї найкращої у світі країни.

Для нас пан Марчук підприємець та гуру сучасного бізнесу, а для російських орків він непереможний український воїн, який у битві не знає ані страху, ані пощади.

Максим Марчук є частинкою всенародного українського опору, живим рядком українського гімну, який протягом століть попереджає ворогів, що ми діти козацького роду і того, хто наважився порушити наші священні кордони, чекають ганьба та смерть.

Пліч-о-пліч з найкращими професіоналами бою! Україну захищають футболісти та біологи, студенти та будівельники, бармени та юристи…

І, звісно, ​​ бізнесмени, такі, як Марчук Максим Едуардович.

Теги: ЗАХИСНИК УКРАЇНИ МАКСИМ МАРЧУК, Максим Эдуардович Марчук, бізнесмен Марчук Максим, Марчук Максим Одеса, Марчук Максим на захисті України, МАРЧУК МАКСИМ ЕДУАРДОВИЧ ДБР, Марчук Максим Едуардович, Максим Марчук війна та мир, Максим Марчук - фейковый бизнесмен?, Мотор Січ Марчук Максим, Купівля озброєння для ЗСУ Марчук Максим Едуардович, Максим Марчук рада громадського контролю ДБР, Максим Марчук війна змінила українців, Совет общественного контроля при ГБР, підприємець Максим Едуардович Марчук, Марчук Максим - мошенник из Одессы?,ЗАХИСНИК МАКСИМ МАРЧУК, Государственное бюро расследований Марчук Максим, війна згуртувала народ - Марчук Максим, Марчук Максим Одесса, Марчук Максим Киев, Марчук Максим предприниматель