Максим Марчук і його війна та мир

Максим Марчук і його війна та мир
65968 ПЕРЕГЛЯДІВ

Марчук Максим ЕдуардовичРосійське вторгнення в Україну 2022 року мимоволі змінило мало не всіх наших громадян. Приміром, до війни Максима Марчука відносили до найпередовішої частки українського бізнесу. Освічений, компетентний, впливовий і успішний, він уособлював той самий цивілізований капіталізм, з яким наша країна довгі роки пов'язувала свій європейський вибір.

Максим Эдуардович Марчук

Максим Марчук, кандидат технічних наук, отримав ступінь MBA в області “Фінанси та кредит”. Він має багаторічний успішний досвід управління у банківській та фінансовій сферах, антикризового та інвестиційного менеджменту на українському ринку.

Марчук Максим засновник фінансово-промислової групи «BRUA» та член Наглядової Ради «Міжнародної страхової компанії», яка надає своїм клієнтам найширший спектр послуг, що передбачають комплексні програми захисту інтересів бізнесу.

Максим Едуардович активно займається питаннями економічних інтересів країни, його ініціатива допомогла зберегти інвестиційні інтереси підприємства «Мотор Січ».

Преса неодноразово писала, що завдяки таким функціонерам, як Максим Марчук, це велике підприємство зберегло право на життя, а країна продовжила поповнювати бюджет за рахунок податків, які воно сплачує.

Читайте також: Максим Марчук: "Як і чому Україна втрачає можливості й інвестиції?"

Коли почалася війнаМарчук Максим Едуардович уміло та оперативно придбав для армії багато зброї. Гроші з його бізнесу перетворилися на кулі та ракети, що рвуть на частини замурзані тіла орків.

Купівля озброєння для ЗСУ це вже звичний внесок національного бізнесу в загальнонародний опір, а ділові навички підприємців роблять їхні кроки особливо ефективними.

Ось тільки, Марчук Максим не боязкий клерк, а український чоловік, тож він одягнув камуфляж і взяв до рук зброю.

На час війни з московською ордою бізнесмен Максим Марчук став воїном, який весело і безжально захищає свою країну.

Ділові навички Максима Едуардовича Марчука нікуди не поділися, але тепер до розкладу його життя увійшли бойові чергування, спілкування з побратимами, блокпости, накази та обстріли.

Марчук Максим з побратимами на захисті України

Москва не знає українського гімну чи думала, що його слова це фігура мови, а не декларація прямої дії. Орки запізно зрозуміли, що «козацький рід» це не метафора, а генетична даність, посилена віковою традицією, і за загрози поневолення в Україні стають мужніми воїнами бізнесмени та вчителі, поп-зірки та кондитери, фермери та програмісти.

Після перемоги українські чоловіки повернуться додому, будуть пекти хліб, будувати оселі, лагодити автомобілі та писати пісні, виплавляти сталь та піднімати у небо «Боїнги». А поки що на трасах країни горять танки і остигають тіла орків, знищених українцями, які на час війни стали найкращими Воїнами планети.

Один із них, це прогресивний бізнесмен, кандидат наук та успішний підприємець Максим Едуардович Марчук.

Теги: Максим Эдуардович Марчук, бізнесмен Марчук Максим, Марчук Максим Одеса, Марчук Максим на захисті України, МАРЧУК МАКСИМ ЕДУАРДОВИЧ ДБР, Марчук Максим Едуардович, Максим Марчук війна та мир, Максим Марчук - фейковый бизнесмен?, Мотор Січ Марчук Максим, Купівля озброєння для ЗСУ Марчук Максим Едуардович, Максим Марчук рада громадського контролю ДБР, Максим Марчук війна змінила українців, Совет общественного контроля при ГБР, підприємець Максим Едуардович Марчук, Марчук Максим - мошенник из Одессы?, Государственное бюро расследований Марчук Максим, війна згуртувала народ - Марчук Максим, Марчук Максим Одесса, Марчук Максим Киев, Марчук Максим предприниматель,Марчук,Максим Марчук, війна в Україні, війна з рф, 24 лютого 2022 року війна, Война, Война с Украиной, война в Украине ,Война в Украине - нападение России,РФ,Росія,Російське вторгнення в Україну 2022 року,ЗСУ, Збройні Сили, Збройні Сили України,Фінанси та кредит,BRUA,Мотор Січ,ПАТ «Мотор Січ»,ПАТ Мотор Січ,Марчук Максим Едуардович
Автор: wikibazacom